Mühendislik öğrencisi olmam yanında bilgisayar programcılığı da okuyorum Doğrusu kendimi keşfetme dönemi içindeyim Bilgisayar ile ilgili işler yapma derdindeyim daha çok
ETA için demedim yani genel olarak kendi alanına yakın olanları öğren bence çünkü şimdi öğrendin diyelim 5 yıl o bilgiyi tekrar etmedin tamamen unutacaksın, boşa vaktini vermiş olacaksın yani.
Maalesef ekonomi çok kötü laptop & bilgisayar parçaları da durduğu yerde zam yiyor seni çok iyi anlıyorum. Yine de yardımcı olabileceğim bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
işlemcisi iyi olsun yeter
tek kişi mi kullanacak bunu? orada muhasebeden tut görsel tasarımdan tut yazılım kodlamaya kadar bütün programlar var.
Evet tek kişi
2 bölüm okuyorum
Öğrenmek desek daha doğru uzun bir kullanım olmayacak
bunların hepsini öğrenebilirsen bravo yani büyük başarı.
Niye olmasın
Koca 5 yıl var önümde
Peki ne olmayı düşünüyorsun
Mühendislik öğrencisi olmam yanında bilgisayar programcılığı da okuyorum
Doğrusu kendimi keşfetme dönemi içindeyim
Bilgisayar ile ilgili işler yapma derdindeyim daha çok
ETA'yı görünce bi tuhaf oldum lise yıllarım aklıma geldi :D
Yani bilmiyorum kendini geliştirmek önemli ama hayatında hiç kullanmayacağın bir programı da öğrenmen saçma olur.
Tabiii haklısın ama müfredat gereği işlendiği için ve sınavlarda sorumlu olacağım için öğrenmek zorundayım doğrusu
ETA yı da mühendislik için alacağım
ETA için demedim yani genel olarak kendi alanına yakın olanları öğren bence çünkü şimdi öğrendin diyelim 5 yıl o bilgiyi tekrar etmedin tamamen unutacaksın, boşa vaktini vermiş olacaksın yani.
Haklısın
Arasında eleme yapacağım zaten emin ol
Sadece bilgisayar alırken her şeyi kapsıyor olmasına özen göstermek istedim
Yani dediğim gibi o zaman, bütçene göre işlemcisi en iyi olan cihazı alman daha doğru olur.
Keşke yazıldığı gibi kolay olsa 😢
Maalesef ekonomi çok kötü laptop & bilgisayar parçaları da durduğu yerde zam yiyor seni çok iyi anlıyorum. Yine de yardımcı olabileceğim bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.
Vallahi şu an MSI ve lenovo arasında kalmış durumdayım
Fikir belirtilse süper olur
oyuncu laptopları mı
Evet
ikisi de iyi aslında
Ama hangisi işte
Lenovo ideapad 3 gaming ile MSI bravo arasındayım
modellerin linklerini atsana bi
Mesaj atabilir miyim
Atabilirsin mesaj kutum açık zaten, sorun yok :)
ama yatıcam şimdi yarın bakarım artık.
Apple MacBook Air ısını gorur
Monster al. Ömür boyu garantili tek geçerim
Ya onu çok yerdiler
Moralim bozuldu 😔
Yazılımı kız mı ilginç 😂
Şaşkınlık geçti ise tavsiye alabilir miyim?
20 bin vermelisin
Veririm ya dert değil