100 verirdim. Net. Kolay kolay stalk yapıp uğraşmam ama yaparsam da hakkını verir, akrabalarına kadar öğrenirim ahahah Hislerimde de kolay kolay yanılmam, bazen stalk yapmak erkenden vakit kaybını önlüyor.
Bu site üzerinden konuşacak olursak takip listemden ancak bir iki kişiyi stalk yaparım, onun dışında başkalarini stalklamak hiç cezbedici gelmiyor. Zaten moderasyon için arada bir görüşlere göz gezdirdiysem üyeleri o şekilde tanıma fırsatı bulmuşumdur. Bunun dışında birine kafayı taktiysam diğer sosyal mecralar için söylüyorum,7 ceddini bulurum da ruhu duymaz.
hislerimle birleşirse 100 üzerinden 90 veririm en son birşeyden şüphe etmiştim çok fazla hissetmiştim stalkladım ve kimsenin fark edemeyeceği şeyle belgeledim herkes şok olmuştu xkdkkckd
100.. Kaç tane hiçbir bilgisini hatırlamadığım hatta belki de bilmediğim milattan önceden kalan arkadaşlarımı buldum sosyal medyada bir bilsen.. Ama hiçbir zaman boş şeyler için stalk yapmam, tanımadığım ya da karşıcins (çocukluk arkadaşı olmayan) olan birisi için de yapmam..
Gizli bir stalkciyim, çok da yetenekliyimdir. Önemli bir noktasi vardır. bilgiyi edindi, tamam. ama o bilgiyi neyle birleştirecigini iyi bulman lazım. iyi bir stalkci merak ettiği sorularin cevabını kendi bulur😎