İnternet & Teknoloji Telefonun hangi renk olmasını isterdin? Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Benim tercihim siyah. Siyah Beyaz Mavi Kırmızı Yeşil Diğer (görüşlerde belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonun hangi renk olmasını isterdin? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Mor renk 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer seçeneği seçtim çünkü günümüzde herkes kılıf ile kullanıyor telefonu. Bu sebeple rengin bir önemi olmadığını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
SniperGhost2009 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Siyah Vayy Aynıyız 😄😉 Benim Favori Sevdiğim Renk Siyah şu an ki Telefonum Beyaz Renk Ama Kılıfı Siyah tabi 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Siyah. Kanka sen teknoloji veya telefon ile alakalı bir iş falan mı yapıyorsun? 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl hayır :D sadece seviyorum bu alanı. :) Yorumla penséespositives +1 yıl Tüh yaa bi telefon soracaktım sana bulabilir miyiz ya da alabilir miyiz diye 😅 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu anki telefonum mavi renkli. Aslında beyaz, krem ve tonajlarını seviyorum. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Koyu renk sevıyorum. Ama gelmıs gecmıs en güzel renk bence 11 pro su yesılı rengı. 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Telefonum rengi zaten mavi çok güzel maşallah telefomum 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Çok uzun zamandır beyaz ya da beyaza yakın silver kullanıyorum 0 0 Yorumla
motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 94% +1 yıl Görseldeki ton harika, her renk tercih edebilirim benim için sorun olmuyor :D 0 0 Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benimki gri beyaz ama mavi beyaz olanları var onlardan olsun isterdim 0 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Siyah en güzeli ama benimki yeşil gibi bir şey değişik bir rengi var. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yavru ağızı olur mu 😜En iyi görüşe telefon mu hediye edeceksin 0 0 Yorumla
sinanbelli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Rose Gold ama Samsung Galaxy s6 da rose Gold olan renkten olsun isterdim o rengi çok seviyorum Suanki telefonum rose Gold ama tam istediğim gibi değil 😀😀😀 0 0 Yorumla
tmm-jülüde-olşunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Diğer: Pembe Altın renginde kullanıyorum, yine alsaydım yine bu renk alırdım. 0 0 Yorumla
Sayuru98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Samsung galaxy a20 var rengi siyah benim bence iyi siyah 0 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Telefonum siyah renk ama beyaz olmasını isterdim 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl siyah daha iyi ya beyazların modası geçti bence Yorumla BilgeHatun102535 +1 yıl Evet senin dediğinde doğru Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kırmızı olsun isterdim 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Işıltılı siyah kullanmıyorum ❗ 0 1 Yorumla Hasan-ARSLAN +1 yıl *kullanıyorum Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Class bir renk olan siyah renk tercihim. 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Maviyi seviyorum. Zaten mavi kullanıyorum :) 0 0 Yorumla
küçükşeftali Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Her zaman siyah alırım, simdiki de siyah 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Oğuzhan yeşili kullanıyorum şu anda çok güzel renk 0 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Uzay yeşili😂😂😂😂 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Şu an mavi kullaniyorum ve seviyorum rengini 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Kesinlikle kırmızı olsa süper olur 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Rose gold 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl aaa hoş bir renk Yorumla everkeğii +1 yıl Bayılıyorum ya Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Gri iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Mor renk
Diğer seçeneği seçtim çünkü günümüzde herkes kılıf ile kullanıyor telefonu. Bu sebeple rengin bir önemi olmadığını düşünüyorum.
Siyah Vayy Aynıyız 😄😉 Benim Favori Sevdiğim Renk Siyah şu an ki Telefonum Beyaz Renk Ama Kılıfı Siyah tabi
Siyah. Kanka sen teknoloji veya telefon ile alakalı bir iş falan mı yapıyorsun?
hayır :D sadece seviyorum bu alanı. :)
Tüh yaa bi telefon soracaktım sana bulabilir miyiz ya da alabilir miyiz diye 😅
Şu anki telefonum mavi renkli. Aslında beyaz, krem ve tonajlarını seviyorum.
Koyu renk sevıyorum. Ama gelmıs gecmıs en güzel renk bence 11 pro su yesılı rengı.
Telefonum rengi zaten mavi çok güzel maşallah telefomum
Çok uzun zamandır beyaz ya da beyaza yakın silver kullanıyorum
Görseldeki ton harika, her renk tercih edebilirim benim için sorun olmuyor :D
Benimki gri beyaz ama mavi beyaz olanları var onlardan olsun isterdim
Siyah en güzeli ama benimki yeşil gibi bir şey değişik bir rengi var.
Yavru ağızı olur mu 😜
En iyi görüşe telefon mu hediye edeceksin
Kırmızı benim telefonum🥳
Rose Gold ama Samsung Galaxy s6 da rose Gold olan renkten olsun isterdim o rengi çok seviyorum
Suanki telefonum rose Gold ama tam istediğim gibi değil 😀😀😀
Samsung'un lila renginde bir telefonu var o renkten isterdim
Diğer: Pembe Altın renginde kullanıyorum, yine alsaydım yine bu renk alırdım.
Samsung galaxy a20 var rengi siyah benim bence iyi siyah
Telefonum siyah renk ama beyaz olmasını isterdim
siyah daha iyi ya beyazların modası geçti bence
Evet senin dediğinde doğru
Siyah , klasik renk işte
Kırmızı olsun isterdim
Erkekler siyahı sever
Işıltılı siyah kullanmıyorum ❗
*kullanıyorum
seçeneklerde pembe de olmalı.
Rose gold veya metalik koyu gri.
Siyah isterdim ama beyaz
Class bir renk olan siyah renk tercihim.
Maviyi seviyorum. Zaten mavi kullanıyorum :)
💙💜💙💜 yeterince açıklayıcı oldu mu )
Siyah asildir tercihim siyah olur
Her zaman siyah alırım, simdiki de siyah
Oğuzhan yeşili kullanıyorum şu anda çok güzel renk
Uzay yeşili😂😂😂😂
Şu an mavi kullaniyorum ve seviyorum rengini
Kesinlikle kırmızı olsa süper olur
Zaten istediğim renkte yani siyah.
rengiyle ilgilenmiyorum. çalışsın yeterli.
Rose gold
aaa hoş bir renk
Bayılıyorum ya
Klasik
Gece yeşilinden beri aşırı hoşuma gidiyor
Gri seviyorum metal kasa olanlardan
Siyah
Sarı iPhone 13 pro Max
Siyah
Siyah
Mavi favorimdir
İnci mavisi çok hoş duruyor.