İnternet & Teknoloji iPhone 7 kullanıcısıyım, sizce Samsung S21 FE mi yoksa Xiaomi 12 Pro mu almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce Samsung S21 Fe mi yoksa ixomi 12 pro mu Samsung S21 Fe İxomi 12 pro Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç iPhone 7 kullanıcısıyım, sizce Samsung S21 FE mi yoksa Xiaomi 12 Pro mu almalıyım? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Xiaomi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Samsung hepsinden iyi özellikleri olsun gayet kullanışlı bir marka bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum eğer almak istiyosan samsungdan yana olsun tercihin iPhone tercihim değil benim pek 0 0 Yorumla
Bilal34421 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Samsung Önermem nefret ederim şayet, at'tan eşeğe binmeye benzer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önermiyorsunuz yani :) Yorumla Bilal34421 +1 yıl Amman sakın ben xiaomi kullanıcısıyım 3 yıl oldu hala ilk günkü gibi Yorumla
Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Şu an kesinlikle Samsung S21 FE almanı öneririm. İnanılmaz özellikleri var. 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl iPhone den sonra android kullana bildin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl iPhoneye devam😂 Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Bende şaşırırdım iPhone 5 bile android in en iyisine değişmem 😂 Yorumla Soran +1 yıl iPhone iyi ya sözlüm de dedi değiştirme Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Sende sırf o dedi diye mi kaldın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yo iyi iPhone Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Bence ıphoneden vazgeçme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama artık Bayadır kullanıyorum iPhone kötü oldu Yorumla sakinn06 +1 yıl Tercih senin Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şavmi 12 pro 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyimi peki Yorumla EhliyetsizPilott +1 yıl İyi peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Samsung hepsinden iyi özellikleri olsun gayet kullanışlı bir marka bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum eğer almak istiyosan samsungdan yana olsun tercihin iPhone tercihim değil benim pek
Samsung Önermem nefret ederim şayet, at'tan eşeğe binmeye benzer
Önermiyorsunuz yani :)
Amman sakın ben xiaomi kullanıcısıyım 3 yıl oldu hala ilk günkü gibi
Şu an kesinlikle Samsung S21 FE almanı öneririm. İnanılmaz özellikleri var.
iPhone den sonra android kullana bildin mi
iPhoneye devam😂
Bende şaşırırdım iPhone 5 bile android in en iyisine değişmem 😂
iPhone iyi ya sözlüm de dedi değiştirme
Sende sırf o dedi diye mi kaldın 😂
Yo iyi iPhone
Bence ıphoneden vazgeçme
Ama artık Bayadır kullanıyorum iPhone kötü oldu
Tercih senin
Xiaomi pro iyidir
Şavmi 12 pro
İyimi peki