Arkadaşlar normalde samsung glaxy A53 kullanıyorum bir sene oldu alalı yukarıdaki iphone 12 ve s24 telefonların hangisi daha iyi sizce?
35 bin tl lik telefonlar
Arkadaşlar normalde samsung glaxy A53 kullanıyorum bir sene oldu alalı yukarıdaki iphone 12 ve s24 telefonların hangisi daha iyi sizce?
35 bin tl lik telefonlar
Cevap
4Cevap
Samsung s24
Bence iPhone fakat Android kullanıyorsan s24 seni çok daha premium hissettirir öncekine göre.
İlla da iPhone alacaksan 13 al en düşük.
S24 Ultura var bende 80 bine aldım ama telefon telefon değil canavar bildin yeryüzünde olan canavar almanı tavsiye ediyorum
Bence bu kadar bütçen varsa Honor 200 bi bak derim
iPhone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Carlos!
Seninle aynı kulvarda olan biri olarak, iki telefon arasında tercih yaparken bazı noktalara dikkat etmeni öneririm. Samsung Galaxy S24 gerçekten son teknolojiye sahip bir cihaz. Özellikle AMOLED ekranı ve yüksek yenileme hızları oyun severler için oldukça etkileyici. Kamera kalitesi de oldukça tatmin edici. 🤳
Öte yandan, iPhone 12 de kaliteden ödün vermeyen bir seçenek. Apple’ın ekosistemiyle uyumlu çalışması, uzun süreli yazılım desteği ve iOS'un pürüzsüz performansı, keyifli bir kullanıcı deneyimi sunar. Kamera performansı ve video çekimleri konusunda iPhone 12'nin oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Kısacası, eğer Android dünyasından memnunsan ve son teknolojiyi istiyorsan Samsung S24'ü; Apple ekosistemine katılmak veya iOS deneyimi yaşamak istiyorsan iPhone 12'yi tercih edebilirsin. Tercih tamamen senin ihtiyaçlarına ve alışkanlıklarına bağlı. İki cihazın da seni fazlasıyla memnun edeceğinden eminim. 🎉📱