İnternet & Teknoloji Genelde hangi uygulamadan yemek siparişi veriyorsunuz? Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben Getir'den sipariş veriyorum genelde. Sizin tercihiniz hangisi? Getir Yemek Trendyol Yemek Yemeksepeti İstegelsin Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genelde hangi uygulamadan yemek siparişi veriyorsunuz? Cevapla Sipariş Soruları Uygulama Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
gumsgumisback Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl her gün düzenli söylüyorsam getir daha karlı oluyor ama son zamanlarda pek bir karı kalmamış durumda 2-3 kişiysek yemek sepetinin kampanyaları iyi Trendyol yemeği de çok beğeniyorum çünkü ilk sipariş de çok güzel indirimleri oluyo 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Her şeyin fiyatı arttı maalesef. Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Dışarıda yemek pek tercih etmiyorum ev yemekleri sağlıklı. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Orası öyle ama arada söyleniyor.
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Getir yemekten veriyoruz ve oldukça memnunum hem hız geliyo hem de bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadık 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Internetten yemek siparişi vermiyorum. 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Arayarak mı veriyorsun? Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Yoo genelde dışarda yemek yiyorum eve sipariş vermem. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Yemeksepeti ve semt kebapçısı 0 0 Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bolt food 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Duymadım, her yerde geçerli mi? Yorumla Sinirli_ +1 yıl Degil tr de yoktur belki Yorumla
esmerxella Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Getir 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Çok güzel fırsatlar çıkarıyor her sipariş verdiğimde. Yorumla