İnternet & Teknoloji Sizce bu konuşmalardaki yazı stili aynı kişiye mi ait? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor WhatsApp konuşmalarındaki beyaz kutucuklardaki yazı stiliyle, diğer uygulamadaki beyaz kutucuklardaki yazı stili birbirine benziyor mu? Sizce bu konuşmalardaki yazı stili aynı kişiye mi ait? Cevapla WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bestekanayrr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl eğer zeki biriyse senin anlamaman için klavyesini, yazım tarzını değiştirebilme olasılığıda var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zeki birisi değil Yorumla bestekanayrr +1 yıl Diğer ss’in başlarında yazışı benzemiyor normal birinin yazıcağı cümleler gibi ama sonlarına doğru bi tık benzemiş ciddi olunca Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yani tam olarak neye dikkat etmemiz gerekiyor? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesajlaşma şekli Yorumla theghost278 +1 yıl E normal mesaj işte ben bi tuhaflık görmedim herkesin gündelik kullandığı dil işte... Yorumla Soran +1 yıl WhatsApp'taki konuşma şekliyle diğer benziyor mu, onu soruyorum Yorumla theghost278 +1 yıl Bende onu diyorum işte bir benzerlik tuhaflık vs yok selam naber vs normal konuşma şekli işte... Yorumla Soran +1 yıl Sen anlamadın mevzuyu neyse boş ver Yorumla theghost278 +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
eğer zeki biriyse senin anlamaman için klavyesini, yazım tarzını değiştirebilme olasılığıda var
Zeki birisi değil
Diğer ss’in başlarında yazışı benzemiyor normal birinin yazıcağı cümleler gibi ama sonlarına doğru bi tık benzemiş ciddi olunca
Teşekkür ederim
Yani tam olarak neye dikkat etmemiz gerekiyor?
Mesajlaşma şekli
E normal mesaj işte ben bi tuhaflık görmedim herkesin gündelik kullandığı dil işte...
WhatsApp'taki konuşma şekliyle diğer benziyor mu, onu soruyorum
Bende onu diyorum işte bir benzerlik tuhaflık vs yok selam naber vs normal konuşma şekli işte...
Sen anlamadın mevzuyu neyse boş ver
Peki