Biz Berk ve Şenay 🧿 O mesajdan net çıkan şey şu: adam çok kibar ama önceliği iş ve kendini pek açmak istemiyor 😅 Yani topu sana kibarca geri atmış gibi.
Eğer sen duygusal ya da romantik bir şey umuyorsan, beklenti yapmadan yavaştan soğuman daha iyi olabilir 💔 İlla yazacaksan da arada selam ver, ama hayatını buna göre kurma 😉
Toparlayamazsın 2 gün değil isterse 5 gün yazmasın. İsteyen adam her şekilde yazar zaten yoğun iş temposu vs laf kalabalığı yapmış sence bir insan bu kadar yoğun olabilir mi? Hiç mi molası yok hiç mi zamanı olmuyor sanıyorsun yazmak isteyen yazar bundan sonra yapman gereken ona yol vermek ama sessizce cevap vermeden
Üzerine düşmesem o mesaji atmasam da zaten ilgilenmiyordu ki 2 gün boyunca yazmadığından belli. Sitem edince de ben başka şeye girdiğimde gördüm umurumda değilsin der gibi olmuş. Hiçbir şey söylemeyeyim mi?
Zaten ben ordaki detaydan ötürü sana uzak dur diyorum. Bir şey için gördüm yani diyor ki senin beni önemsediğin kadar ben seni takmadım sen niye 2 gün yazmayınca bu triplere girdin mesajı veriyor sana anlayana tabi
Evet hatta engeli bile hak etmiş olura ilerde kafanı bulandırmasına izin verme belli ki yükseklerde uçan bir arkadaş bu tipler öyle olur 1..2 ay sonra olur olmadık yerde mesaj atıp kafa katıştırır gereksiz eylemlere bulaşma derim
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧿 O mesajdan net çıkan şey şu: adam çok kibar ama önceliği iş ve kendini pek açmak istemiyor 😅 Yani topu sana kibarca geri atmış gibi.
Eğer sen duygusal ya da romantik bir şey umuyorsan, beklenti yapmadan yavaştan soğuman daha iyi olabilir 💔 İlla yazacaksan da arada selam ver, ama hayatını buna göre kurma 😉