İnternet & Teknoloji Telefon numaralarımızı reklam ya da iş için arayanlar nasıl buluyor? Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana bi kadın iş için mesaj attı ve numaramı hiçbir yerde yaymamıştım, nasıl buluyorlar numaramı? Telefon numaralarımızı reklam ya da iş için arayanlar nasıl buluyor? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Dolandırıcı onlar geçen bana da attılar bakmadım bile. Nasıl buluyorlar bilmem herhalde internet alışveriş sitelerinden buluyorlardır 1 4 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Oha aynı şirket sana da mı attı mesaj? Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Arkadaşın varsa onları da yönlendirir misin dediler, dedim arkadaşım yok benim🥲 görüldü atmış xpfemxmvç Yorumla Nut_Butter +1 yıl Aynı şirket değil ama değişik bi mail hesabı gibi bişeyden mesaj geldi işi kazandınız diye Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Hiç sevmem yaa inşallah bi daha başımıza gelmez🤧 Yorumla
cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 +1 yıl Numara dataları toplu halde illegal olarak satılıyor öyle buluyorlar. 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Üyesi olduğumuz siteler para karşılığı satıyor 😏 0 1 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Twitter instagram ve burası bile mi? Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Linkedin varsa ondan belki 0 1 Yorumla Psişik_Kedicik2834 +1 yıl Linkedin kullanmadım hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dolandırıcı onlar geçen bana da attılar bakmadım bile. Nasıl buluyorlar bilmem herhalde internet alışveriş sitelerinden buluyorlardır
Oha aynı şirket sana da mı attı mesaj?
Arkadaşın varsa onları da yönlendirir misin dediler, dedim arkadaşım yok benim🥲 görüldü atmış xpfemxmvç
Aynı şirket değil ama değişik bi mail hesabı gibi bişeyden mesaj geldi işi kazandınız diye
Hiç sevmem yaa inşallah bi daha başımıza gelmez🤧
Numara dataları toplu halde illegal olarak satılıyor öyle buluyorlar.
Üyesi olduğumuz siteler para karşılığı satıyor 😏
Twitter instagram ve burası bile mi?
Linkedin varsa ondan belki
Linkedin kullanmadım hiç
fikrim yok