nereden dağıtılıyor bu veriler ya? satılıyor resmen verilerimiz. sahte bir numaradan böyle bir mesaj geldi. engellemenin bir yolu yok mu kalıcı olarak?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer nereden dağıtılıyor bu veriler ya? satılıyor resmen verilerimiz. sahte bir numaradan böyle bir mesaj geldi. engellemenin bir yolu yok mu kalıcı olarak?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E devlet patladı tr vatandaşı olan herkesin verileri yayıldı. Süleyman soyluya herkesin dava açması gerek aslında
bir kez patladıysa zaten bitiremezler bu durumu galiba. aynen öyle dava açmak lazım cidden
Profil resmini ve son görülme ne arkadaşların harici görmesin kapat WhatsApp’tan ve birkaç gizlilik ayarı daha var YouTube’dan bak onları yap ondan sonra gelmiyor
whatsapp ile alakalı değil tüm bilgilerim kapalı zaten devletin suçu bu. tek tek satıyorlar bilgilsrimizi
Bu WhatsApp ile alakalı ben araştırdım hanımefendi size o yüzden böyle bir mesaj yazdım normal gelen mesajlar devletle ve bilgilerimizi paylaştığımız mobil şirketlerle alakalı ama WhatsApp’tan gelenler WhatsAppla alakalı bunu unutmayın
Bu kişiler numaranızı bulduktan sonra WhatsApp’tan bakıyor sizi aktif veya son görülmenizi yakın profil resminizi görmezseler mesaj yazmıyorlar sistemden kaldırıyorlar
maalesef yok paneller de geziyor tüm bilgilerimiz