İnternet & Teknoloji Telefonunuzu iş için kullanıyor musunuz yoksa illa laptop mı lazım? Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben bazı işlerimi telefondan bile hallediyorum. Mail atıyorum mesela, laptopa hiç gerek kalmıyor. Kimler benim gibi? Telefonunuzu iş için kullanıyor musunuz yoksa illa laptop mı lazım? Cevapla Laptop Soruları Telefon Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kilicbk Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 62% +1 yıl Dışarda olduğum zamanlar telefonu pc gibi kullanırım, Arıza olduğun da ya da sorun oldupunda bağlantı programları ile bağlanabilirim, Kısaca iş için olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl cep telefonuyla çoğu işi halletsem de, bazı işler için güçlü bir bilgisayar gerekiyor 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Mecburen kullanıyorum. Acil durumlarda işime daha çok telefon yarıyor. Bazen de tablet. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bana ikisi de lazım oluyor ama tablet çok işimi görüyor. İkinci elim diyebilirim. 0 0 Yorumla
qmuhsin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl ikiside lazım 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl tabii ki ikisi de önemli Yorumla qmuhsin0 +1 yıl demi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışarda olduğum zamanlar telefonu pc gibi kullanırım, Arıza olduğun da ya da sorun oldupunda bağlantı programları ile bağlanabilirim, Kısaca iş için olmazsa olmazım
cep telefonuyla çoğu işi halletsem de, bazı işler için güçlü bir bilgisayar gerekiyor
Mecburen kullanıyorum. Acil durumlarda işime daha çok telefon yarıyor. Bazen de tablet.
Bana ikisi de lazım oluyor ama tablet çok işimi görüyor. İkinci elim diyebilirim.
ikiside lazım
tabii ki ikisi de önemli
demi :)