İnternet & Teknoloji İnternet kullanımı için mobil cihazlar mı kullanıyorsun yoksa masaüstü mü? blueberry_sena Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Önümde pc olsa bile elim bi telefona gidiyorr Mobil Pc Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnternet kullanımı için mobil cihazlar mı kullanıyorsun yoksa masaüstü mü? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben bilgisayar kullanıyorum her zaman için. çünkü benim için daha kolay ve kullanışlı. 0 0 Yorumla
UserName_12826575 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mobil de daha kullanışlı. Ama uzun vakit başında oturacaksam tabii ki de PC. 0 0 Yorumla
realsanalvefa Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 77% +1 yıl Zaruret olmadıkça ara sıra internete pc'den girerim.Sosyal medya'da fazla dolaşmam. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hep pc istiyordum olmadı sjkh arada tabletten giriyorum 10 inç çokselll🧚♀️ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Mobil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben bilgisayar kullanıyorum her zaman için. çünkü benim için daha kolay ve kullanışlı.
Mobil de daha kullanışlı. Ama uzun vakit başında oturacaksam tabii ki de PC.
Zaruret olmadıkça ara sıra internete pc'den girerim.
Sosyal medya'da fazla dolaşmam.
Hep pc istiyordum olmadı sjkh arada tabletten giriyorum 10 inç çokselll🧚♀️
İkisini de kullanırım.
İkiside ama genelde pc
Laptopa alışmışım hep
Mobil, tablet, PC
hepsi var çok şükür.. ☺️
PC çoğunlukla.
Tablet telefon
İkisini de
Cihaz
Mobil