İnternet & Teknoloji Çocuklar için alınabilecek en kaliteli akıllı saat hangisi sizce? motherof2 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Çocuğunuz için hangi akıllı saati kullanıyorsunuz? Önerilerinizi alırım :) Çocuklar için alınabilecek en kaliteli akıllı saat hangisi sizce? Cevapla En Kaliteli Soruları Çocuk Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ben kızıma wiky watch almıştım memnun kaldım app üzerinden kontrol şansı süper. Konuşabiliyor olmak da pratikti. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 959 cevap paylaştı. içinde konum gps olsun derim her an takip edebilecğin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok kaliteli bir şey alma bozarlar 0 0 Yorumla
YakışıklıBeyefendii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl paran varsa Apple alacaksın ondan kalitelisi yok 0 1 Yorumla Abdullahhh06 +1 yıl Apple çok kalitesiz oldu artık hemen bozuluyor teknolojik olarak atik değil anda performansa oynuyor gereksiz fiyatı gereksiz ürün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kızıma wiky watch almıştım memnun kaldım app üzerinden kontrol şansı süper. Konuşabiliyor olmak da pratikti.
içinde konum gps olsun derim her an takip edebilecğin
Çok kaliteli bir şey alma bozarlar
Mi band serisi olabilir
paran varsa Apple alacaksın ondan kalitelisi yok
Apple çok kalitesiz oldu artık hemen bozuluyor teknolojik olarak atik değil anda performansa oynuyor gereksiz fiyatı gereksiz ürün
apple wach
Tcl 40 mtx
Amazfit Watch GTS 2 mini iyi pahalı ama iyi
Apple whatce
Aple wach
apple watch
yas kac