İnternet & Teknoloji En son yaptığın teknoloji harcaması neydi? Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En son bir arkadaşıma hediye olarak kulaklık aldım. Artan fiyatlardan dolayı bir süre teknoloji harcaması yapmama kararı aldım. 😂 En son yaptığın teknoloji harcaması neydi? Cevapla Hediye Soruları Kulaklık Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Akıllı olmayan televizyonumu akıllı yapabilmek için Android TV cihazı aldım. Televizyona takınca akıllı yapıyor. :D 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Tahmin edeyim: MiStick? 😂 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl HDMI kablosu aldım küçük ekranda Netflix izlenmiyor efenim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl marka mdel ve fiyat söylermisin kulaklık almayı düşünüyorum ama karar veremedim. sen araştırmışsındır 0 0 Yorumla
solukgül Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bundan asırlar önce bimden şarj aleti aldıydım djnfnfnd 0 0 Yorumla
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1 hafta Önce Hp Bilgisayar almıştım 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Dizüstü için soğutucu aldım sanırım en son. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Samsung ssd, hava üfleme makinesi 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Kulaklık aldım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kulaklık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Akıllı olmayan televizyonumu akıllı yapabilmek için Android TV cihazı aldım. Televizyona takınca akıllı yapıyor. :D
Tahmin edeyim: MiStick? 😂
HDMI kablosu aldım küçük ekranda Netflix izlenmiyor efenim.
marka mdel ve fiyat söylermisin kulaklık almayı düşünüyorum ama karar veremedim. sen araştırmışsındır
Bundan asırlar önce bimden şarj aleti aldıydım djnfnfnd
Ben de kulaklık aldım kulak üstü
1 hafta Önce Hp Bilgisayar almıştım
Dizüstü için soğutucu aldım sanırım en son.
Kulaklık almıştım 🎧 AirPods pro
Samsung buds2 almıştım 1.5'e
Samsung ssd, hava üfleme makinesi
PI Cam aldık okul projesi için.
Telefon veya kulaklıktı
Kulaklık aldım
Kulaklık aldım
Telefon aldım
Kulaklık
Bluetooth kulaklık almak
Kas geliştirici
vibratör