İnternet & Teknoloji En son ne zaman teknolojik bir ürün aldınız ve neydi? cpanel Takip Et FenomenGuru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dolar olmuş 17 TL açlıktan teknolojiye bile bakamıyoruz :( En son ne zaman teknolojik bir ürün aldınız ve neydi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Harici disk 0 0 Yorumla
Jonsnow6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Mayıs ayında 6bin₺ aldığım telefon şu an 8500₺ civarı maalesef.. 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kulaklık aldım. Bir hafta kadar önce. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 1 ay falan oldu ses sistemi aldım 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl telefon aldm üç sene önceydi tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harici disk
Mayıs ayında 6bin₺ aldığım telefon şu an 8500₺ civarı maalesef..
Kulaklık aldım. Bir hafta kadar önce.
1 ay falan oldu ses sistemi aldım
telefon aldm üç sene önceydi tabi
Kulaklık aldım bir sene oldu
İki buçuk ay önce laptop aldım.
Telefon aldım.
Telefon aldim
tablet aldım