İnternet & Teknoloji Instagram'da öne çıkanlara attığım müzikli story donup kalıyor, açmıyor neden? _Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle kalıyor Güncellemeler+1 yıl Sorunu bulamadiniz mi yaa ☹️ Güncellemeler+1 yıl Guncell Instagram'da öne çıkanlara attığım müzikli story donup kalıyor, açmıyor neden? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mertburak01 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yani söylecem ama sagol ya hiç düşünememişti diye alay edilmesinden çekindimde yinede söyleyim😊net çekmiyor bağlantı sorunu olabilir mi donuyor 0 2 Yorumla _Katherina +1 yıl Yoo hayır, wifi full çekiyor, kendi netimde. Dünden beri aynı, uygulamayi sildim yükledim yine ayni Yorumla mertburak01 +1 yıl O zaman insagramda genel bir sıkıntı bu herkeste aynıdır Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Aynı sorun bende de var herkes de varmış demekki 0 0 Yorumla
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sil bir daha at 0 2 Yorumla _Katherina +1 yıl Yaptım yine aynı, yav sizi ben kız zannediyorum ya 😂 Yorumla kalasnikof16 +1 yıl Vallahi kız değilim. Yemin billah kız değilim.😅 o zaman instagrama şiş bir daha yükle yine olmazsa lanet olsun bu hayata diyerek telefonu duvara çarp. 😅 Yorumla
sidararda Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cihazın modeli nedir 0 4 Yorumla _Katherina +1 yıl Oppo Yorumla sidararda +1 yıl Eski bir model de değil o yüzden öyle olmaması lazım ayarlardan Instagram verilerini komple sil tekrar giriş yapmayı dene Yorumla _Katherina +1 yıl Yaptım tamamen çıkış yaptım sildim yükledim yine ayni, en son güncelleme geldi ondan sonra bohle oldu Yorumla sidararda +1 yıl Tamam o zaman cihazla uyumluluk sorunu vardır Instagram sen en iyisi ondan bir önceki sürümü indir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani söylecem ama sagol ya hiç düşünememişti diye alay edilmesinden çekindimde yinede söyleyim😊net çekmiyor bağlantı sorunu olabilir mi donuyor
Yoo hayır, wifi full çekiyor, kendi netimde. Dünden beri aynı, uygulamayi sildim yükledim yine ayni
O zaman insagramda genel bir sıkıntı bu herkeste aynıdır
Aynı sorun bende de var herkes de varmış demekki
Sil bir daha at
Yaptım yine aynı, yav sizi ben kız zannediyorum ya 😂
Vallahi kız değilim. Yemin billah kız değilim.😅 o zaman instagrama şiş bir daha yükle yine olmazsa lanet olsun bu hayata diyerek telefonu duvara çarp. 😅
Önbelleği temizle.
Yorulmuştur
Cihazın modeli nedir
Oppo
Eski bir model de değil o yüzden öyle olmaması lazım ayarlardan Instagram verilerini komple sil tekrar giriş yapmayı dene
Yaptım tamamen çıkış yaptım sildim yükledim yine ayni, en son güncelleme geldi ondan sonra bohle oldu
Tamam o zaman cihazla uyumluluk sorunu vardır Instagram sen en iyisi ondan bir önceki sürümü indir