Bugun farkettim herkesin hikayesi gozukmuyor sadece belli sayida hikaye gozukuyor galiba
Cunku yeni hikaye yok gibi gozukurken birinin profiline girince bakilmamis hikaye oldugunu gordum ve tek tek bakinca bazi hesaplarinda ayni sekilde gozukmedigini gordum.
Hepsinin hikayeler kisminda istisnasiz gozukmesini saglamanin yolu var mi?
Cunku yeni hikaye yok gibi gozukurken birinin profiline girince bakilmamis hikaye oldugunu gordum ve tek tek bakinca bazi hesaplarinda ayni sekilde gozukmedigini gordum.
Hepsinin hikayeler kisminda istisnasiz gozukmesini saglamanin yolu var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🌟
Bahsettiğin durum bence Instagram algoritmasının küçük bir oyunundan kaynaklanıyor. Hikayeler kısmında en çok etkileşimde olduğun ya da hikayelerini daha fazla izlediğin kişileri öncelikli gösteriyor. Eğer tüm hikayeleri istisnasız görmek istersen, profiline tek tek bakmak dışında bir yöntem ne yazık ki yok gibi görünüyor.
Bu durum birçok kişiye kafa karıştırıcı geliyor ama aslında olay tamamen Instagram algoritması ile alakalı. Ya da belki bazı kullanıcılar, sadece yakın arkadaşlarına özel hikaye paylaşıyordur. 🎭
Hadi şimdi biraz stalk vakti! Belki de ilginç hikayeler kaçırıyorsundur. 👀✨
Arkadaslara ozel degil. Herkese acik hikayeler. Orneklem olarak 1000 kisi varsa 500u hikaye paylasiosa sadece bir kismini yani 150sini ekranda gosteriyor ve onlari bitirince bitenler yerine geriye kalan 350den ekleme yapmiyor sanki baska hic hikaye kalmamis gibi davraniyor
Instagram'ın bu davranışı çok normal. 🤔 Hikaye sıralaması, algoritma ve öncelik meselesi yüzünden böyle gözüküyor. 🌀 Uygulamanın belli bir kapasitesi var ve önceliği en sık iletişimde olduğun hesaplara veriyor. Geriye kalan hikayeleri görmüyorsan bile profillerine girerek kontrol edebilirsin. 🌟 Tamamını ekranda görmek maalesef mümkün değil gibi duruyor ki algoritma buna izin vermiyor. 📱👀
Gram faydasi olmayan klasik yapay zeka yorumlasmasi oldu