Sony ericsson A1018. O zamanlar selfie, gps yoktu buralar tarlaydı. İçlendim...
O sadec3 bir telefon değildi, o bir 44 mangum o bir çelik beyzbol sopasıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNokia 3310 önce babam sonra annem sonra abim en son ben kullandım sonra çöpe gitti :) 5. sınıfa gidiyordum ilk telefonu aldığımda :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Ericsson GA628 modeliydi. Tuş kısmının renkli kapakları değişirdi ve çok severdim :)
www.vintagebrickphones.com/.../...GA628-7890-1.jpg11 Yorumla
+1 yılBenimki kadar eskisi yoktur Panasonic g400
www.google.com.tr/search10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
+1 yılericson T10 S
www.google.com.tr/search13 Yorumla- +1 yıl
bencede. o yıllarda tasarım ve kullanım olarak en iyiydi bence.. sanırım 2000 yılında çıktı bu model. bende 2001 yılının başlarında almıştım... şu an bu modelin android olanı çıksa alırım :))
+1 yılericson 688
www.google.com.tr/search10 Yorumla
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
hıı evet nerde o günler :D
panasonıc g450... bır antenı vardı cevır cevır yarım saatde cıkardı yerınden ama ısıgı cok hoştu bırde melodısı:) mesaj atabılen nadır telefonlardandı:P
14 Yorumla
+1 yılAselsan vardı
Ericsonun ilk modeline benzeyen bir şeydi
Duvara fırlatıp parçalara ayırdım
Tekrar taktım çalıştı
O kadar sağlamdı11 Yorumla
+1 yılSiemens Mc60
https://i.hizliresim.com/kYgoOv.jpg
Alttaki X işaretine hastaydım. Onu görünce direkt ''anne bunu alalım'' demiştim.20 YorumlaEvet Nokia 3310 idi. Çok da guzel telefondu. Duvara atsan dahi taş gibiydi hiçbir şey olmuyordu :)
11 Yorumla
+1 yılkapaklı bir telefondu marka hatırlamıyorum ama telefon normalde çalışmazdı yere fırlatırdım çalışmaya başlardı :D müzik koymak için saatlerce müzik programı dinleyip beğendiklerimi ses kaydı yapardım.. hey gidi günler :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk bunları kullanmıştım aahhh eskiler ahhhhh :(
thumbs.dreamstime.com/.../...telephone-3983923.jpg32 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
3310 ilk telefonumdu. Hayatımda o kadar sağlam bir telefon hala görmedim.
11 Yorumlanokia 1100 ilk ef feneri olan telefondu sanırım :) çalışıp almıştım.. param sim kart almaya yetmemişti, bir sonraki maaşımı alana kadar beklemiştim.. ama telefon hep yanımdaydı sim kartsız bile :)
13 Yorumlawww.oldmobil.hu/.../ericsson-a1018s-1.jpg
Bunun altına takılan sms yazmak için aparatıda vardı elimde ama kullanışlı değildi.
Eskiyi her zaman özlüyorum. Zaman makinem olsa 90'lara dönmek isterim.04 Yorumla- +1 yıl
Bu ikinci telefonumdu çağ atlamış halimdi :D Annem aldığında ne sevinmiştim beee hey gidi günler hey :D Şimdi neden Note 3 değil de S4 aldın diye trip atalım... :D
SAMSUNG E-250. O TELEFONDAKİ PRENSES KURTARMA OYUNUNU ÇOK ÖZLEDİM
11 Yorumla2004 yılında ilk telefonum :) red-forum.com/.../SE_T105.jpg
11 Yorumla
+1 yılEricsson GH 337... mesaj yazacam diye parmaklarımın uyuşmasını ve bir msjı ortalama 15dk da yazmayı ve 160 karakteri geçirmemek için verdiğim mücadeleyi özledim :))
https://i.hizliresim.com/02NlnW.jpg02 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen :))
+1 yılİlk telefonum annemin kullandığı antenl Motorola'ydı. Daha sonra 1100 kullandım daha sonra da kendi paramla nokia 6300 aldım. Dediğin gibi şimdiki telefonlar gerizekalı, hiç halden anlamıyor :D. Telefon dediğin aramaya, mesaj yazmaya yeri geldiğinde sinirlenince duvara çakmaya yarar, ama nerdeee, avuç kadar telefona milyar para verince afedersin evden çıkarken dondan bile önemli görüyor. Akıllı cihazlar aptal insanlar...
01 Yorumladspace.dial.pipex.com/town/place/ox91/skr211.jpg Pembe nokia 3210 :)
13 YorumlaBenim ki siemens ti kamyoncudan almistim.. telefoncuya satmak icin goturdugumde tlefoncu dediki uste para verirsen alirim... :) cok bozulmustum yaa buyuk bir hakaretti.. Neyseki o telefoncu sonradan battı...
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. simens a60 özledim o günleri aylık 11000 sms yaptığım günleri koşa koşa giderdim yapmaya
14 YorumlaKlasik, samsung e250 sonra nokia 6700slide simdi de s3 var bakalim bidahaki iphone 12
11 Yorumla
+1 yılNokia 5210du. Hey gidi günler hey, yeni çıkmıştı 8. sınıftaydım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben liseye geçmeden önce tanışmıştım cep telefonuyla, arkadaşlarımın hepsi aldığından dolayı, babam baskılarıma dayanamayarak almıştı.
+1 yılbenim telefon disko topu giiydi biri arayınca sağından solundan ışık saçıyordu :) 3220 ydi heralde
12 Yorumlaaynı telefonu kullanmışız bende nokia 1100i model kullanmıştım :)
16 Yorumlailk telefonum bu idi.
upload.wikimedia.org/.../Nokia-NGage-LL.jpg10 Yorumla
+1 yılhatırlıyorum çünkü bu kullandığım 2. telefon :-D iki sene öncesine kadar kullanmazdim 3100 idi şimdi htc one
12 Yorumla- +1 yıl
Lise 2de bıraktım kullanmayı iki sene önce tekrar dönüş yaptım :-D
maxon diye bir markaydı şu deterjanlardan çıkan modellerdemn:)
14 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 559 cevap paylaştı. Anycool ilk dokunmatik ekran bendeydi çin piyasasını Türkiyeye ben soktum
11 Yorumla5110, 3210, Simens C55 ve bir sürü daha iki ayda bir bozduğum için :(
12 Yorumla1100 yine yeni bir telefon. bizim zamanımızda Ericcson vardı. 688 antenli :D vay günler var
11 Yorumlaİlk telefonum Nokia 3210 du ve o zamanlar gerçkten çok güzeldi.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kullandığım telefon marka olarak Motorola'ydı. :) Ama model olarak neydi hatırlamıyorum. Sanırım W205 ya da C139'du. :) Hangisi olduğunu hatırlayamadım tam. :)
10 Yorumla
+1 yılcep telefonu dememişsin sorunda o sebepten dolayı : benim ilk kullandığım telefon 1987 yılında yeşil renkli ptt marka cevirmrli telofondu :))
10 YorumlaSiemens m55
Nokia n95
Samsung 5610k
Samsung galaxy s410 YorumlaHım ozamanlar en luksu Nokia 3310 du :) antensiz ve kibarlığı hayran bırakıyordu. bende panasonic g550miydi neydi o vardı.5milyona telefonu 13milyona hattını almıştım. :D anteni uzuyordu çekmediği yer yoktu abyenini çıkarımca:) bazen arabanın tekeri batladımı taş bulamazsam onu koyuyordum takoz olarak :D
00 Yorumlaşahsıma ait ilk telefon
https://i.hizliresim.com/Z1V4DV.jpg20 Yorumlailk haftalığımla Turkcel hat 2. haftalığımla ise telefon almıştım liseye başlarken
6600 idi 70 liraya 2. el :D
o günleri özlüyorum ama telefonu asla :D00 Yorumla
+1 yıl3310 dan önce telsiz bir telefon vardı unuttum bak. s onu bir kullanıordum öylesine.. şimdi c5-03 üm var.)
01 Yorumla
+1 yıl3310 almıştım, bozdum
5210 aldım, çaldırdım
6600 aldım, bozdum
wi910 aldım tamire verdim bakıma, parçalarını kaybettiler.
Nerden nereye...
Not: Duygulanmadım.10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ilk cep telefonum Nokia 3410 idi. Şimdi ise HTC Desire HD kullanıyorum.
10 Yorumla 6600 ilk çıktığından almıştık. Gram özlem yok geçmişe.
10 Yorumla
+1 yıl5610 du harikaydi en azindan 1 hafta şarjı gidiyodu:)
11 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Bunların led isiklilari cikinca bisey zannetmistik vayyyy telefona bak beeeeee 😰😰😰
+1 yılSiemens C-55 :) ne sağlam telefondu kaç kere attım duvara yine toparladım yine düzeldi eskisi gibi nerde o eski telefonlar özledim vala :)
00 YorumlaAlcatelin bir modeli ama hangisi hiç bilmiyoru :) Yurt disinda yasiyorum, öyle bir marka turkiyede bilinirmi onuda bilmiyorum ya neyse :)
01 Yorumlastar gazatesinin kuponla verdigi motorola bir telefondu sene, sene 97 falan olabilir
10 Yorumla
+1 yılortaokul dıploması hedıyesı babamın ıkıncı el 3310 ydu :) muzıgıde seksi lady :D
03 Yorumla- +1 yıl
melodı kıtapcıklarını ozledım :) onları kodlamak ıcın canımız cıkıyodu yaa : ) kızılotesı devrı de cok guzeldı :)
+1 yılSiemens in bir modeliydi ama hatırlamıyorum. Şu kamyoncuların kullandıgı takoz gibi bişeye benziyordu :)
10 Yorumlawww.dahaiyiyasam.com/.../tel.jpg işte bu knka :D
13 Yorumla
+1 yılnokia 3310 9 sene kullandım ve hala canavar gibi çalışıyordu.
10 Yorumla
+1 yılnokia 33 15 di =) 33 10 dan tek farkı resim cizebiliyordun bir ara modeldi =)
00 Yorumla
+1 yılSamsungun kapaklı antenli bir modeli vardı ama tam hatırlayamadım şimdi :)
00 Yorumla
+1 yılnokıa 3310 :) telefonların atası:) en populer marka nokıaydı benım zamanım da :)
00 YorumlaSony Ericson , K700i... çok beğenerek kullandığım bir telefondu
00 Yorumla
+1 yılilk kullandigim telefon herkezin kullandigindandi ahizeli graham bellin buldugu :)
10 YorumlaEricson 688 vardi hâla duruyor ve çalışıyo SMS özelliği bile var
10 Yorumla1100 hala var bende, sen bayağı geç kalmışsın ya da yeni jenerasyonsun :)
İlk kullandığım telefon Ericsson 388 idi, mesaj dahi çekmiyordu.02 YorumlaHiç sıfır almadım eski samsung vardı ama modeleri hatırlamıyorum şu an lumia 720 sahibi oldum. Yakında en yenisi lumia alacağım inşallah
01 Yorumla
+1 yılNokia 8310 du yanlış hatırlamıosam , ne yılan oynardık
00 Yorumla
+1 yılMotorola merkez giremez herkez kesilir kaşlar çekilir başlar en iyi mesajlar motorola ile başlar yov ye asdasd
10 YorumlaGözünü sevdiğimin 5110'u. Araba tekerinin önüne koysan, araba gitmezdi bee!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne