Ben telefonla konuşmayı pek sevmem. Hatta hiç sevmem 🙊😅 Onun için en sık yaptığım şeylerdendir. Mesaj ile ulaşsın ulaşmak isteyen. Seri dönüş yaparım zaten. ⇨Yakın çevrem bilir, pek aramaz. ⇨Annem, babamla konuşmam fixtir. Onları açarım. Mesafeli arkadaşlıklarım da “şuna ihtiyacın var mı” demek için arar fakat acmayacagımı bilir. Zaten almak istemedikleri için ama ayıp olmasın diye öööylesine bi ararlar. Bazen görürüm bir iki kere çalar sonra hemmmmen kapanır telefonum. (Anlatım bozukluğum oldu ama kusura bakmayın)
Jsjajsha neden sevmedigimi bilmiyorum. Biraz sıkılıyorum sanırım. Çok hareketliyim ve odak problemim var, sanırım ondan. Yüzyüze öyle olmuyor, iyi bir dinleyiciyimdir aslında ama telefonda dikkatim çok dağılıyor 🤷🏻♀️
Rahata düşkünlükten ziyade genellikle meşgul oluyorum. O zaman arayan kişiye göre ya meşgule atıyorum ya mesaj ile reddediyorum ya da sesini kısıp bırakıyorum. Alıştı zaten herkes molalarda geri dönmelerime
Ya ben direk açıyorum. Mesajda o kadar değil de aramalarda her türlü açıyorum. Konuşamayacak dahi olsam açar müsait değilim sonra konuşalım mı? Diye söylerim.