Günümüzde internet kullanımı çok arttığı için operatörler paketlerinde daha çok internete yer veriyor. Eskiden yoğun bir SMS kullanımı olduğu için tarifelerde SMS sayıları yüksekti fakat şimdi mesajlaşmalar dahil internet üzerinden yapıldığı için SMS sayıları düştü ve internet kullanım hakkı tarifelerde yükseltildi.
Vodafone'un internet ağırlıklı birçok paketi mevcut. Faturalı hatta mı faturasız hatta mı sahipsin bilmiyorum, bu yüzden ikisi içinde öneri yapayım.
Vodafone en iyi internet tarifeleri
Vodafone faturasız hatlar için en iyi internet paketleri
Yeni bir hat almayı düşünüyorsan "Süper Kolay Paket" tarifelerinden bir tanesini seçebilirsin, yeni müşterilere özel birçok avantajı var. Vodafone müşterisi isen "Süper Kolay Paket" tarifesinin yanı sıra "Genç Kolay" veya "Saçma Güzel" paketlerinden bir tanesini seçebilirsin.
Vodafone faturalı hatlar için en iyi internet paketleri
Vodafone faturalı hat müşterisi isen sana önerebileceğim 2 tane tarife var. Birincisi "Uyumlu" tarifesi, bu tarifede değişik değişik paketler mevcut kendine en uygun olanı seçebilirsin. Diğeri ise "Red" kampanyalarından bir tanesi. Bu iki pakette de bolca internet var.
hanim abl bu sitede a* g*t içermeyen sorulari kimse takmiyo. bende gecen faturali vodafone hakkinda soru sordum cevap yok ne is ya alooo sessimizi duyan yok mu
vadafon da uyuz olduğum bir durum var, 40 yillik kullanici ol hic bir avamtajin yok ama vadafona geçiş yap veya hat al yeni en makil harika tarifeler var. o yuzde vadafonu degistiricrm kesinlikle. taahüt var mecbur subat a kadar kullanicam.
bencede.. bende vodafone dan kurtulmak istiyorum. senin faturasızda ucuz yollu bol internetli olarak bildiğin güzel bir paket var mı şimdilk çok lazımda bana? :D
İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
Benim tarifemi ornek verebilirim su sekilde Vodafone uzerinden baska bir hatta 1 haftalik bir misafir gecisi sagladim tekrar vodafone tasidim nedeni ise indirimli bir tarifeden yararlanmak peki bu tarifem hangisi Vodafone sabit hatlar sinirsiz Diğer operatörler 4000 dk 3000 sms 3 gb internet Vede red faydalarindan yararlaniyorum Ayda 35 tl tabiki karar senin bu sekilde olunca idnirimli oluyorsun daha avantajli
Bırsey sorabılır mıyım? Başka bır hatta gecıs yaptığında tekrardan operatör değiştirmek ıcın en az 3ay onu kullanmak gerekiyor dıye bılıyordum böyle bırsey yok mu sız 1haftada gecıs yapmışsınız?
Misafir durdugum surec 3 gun tasima sureci 3 gun en gec 1 hafta icinde hal oldu merak etme sorun olmuyor ilk defa olmadi bu 2. Kez yapılan islem ve 1 haftayi gecmedi emin olun ama zaten farkli operatorden geciyorsaniz misafir hatta gerek kalmadan en gec 3 gun icinde gecis tamamlaniyor
kardeşim sen vodafone online servisine gir internetten numaranı giriyorsun sonrada mesaha S yazıp 7000 e gönderiyorsun şifren geliyor o şifren ile giriş yaptıktan sonra kendi hattıının tüm işlemlerini yapabilirsin tarifeler fanan seçebilirsin detaylarına bakarak https://www. vodafone. com. tr/ sağ üst tarafta giriş yapacaksın
internet paketleri çok pahalı aylık 250 mb internet ilk ay 7 tl sonraki aylar 14 tl gbi bi fiyatı var. onun yerine tarifeni değiştir. benim tarifem genç avantaj extra paketi. faturalı her ay 35 lira veriyorum heryöne 500dakika heryöne 5000sms 500mb internet var içinde.
her ay ne kadar faturan olacağı belli ama o yönden iyi ve kontor bitti sms bitti dakka bitti derdi yok otomatik yükleniyo her ay. sen sadece aydan aya faturatı yatırıyorsun ve kredi kartın varsa otomatik ödeme talimatı ver onedena da kurtul :) rica ederm
bitek öğrenciler için değil benim içinde değil turkcell :) bakalım şimdilik vodafonedan memnun gibiyim ama işte kendime göre bi internt paketi bulamadım .s
Yeni Tam Altın var 500 dk 1000 Sms 2 Gb ile başlıyor düzenli yüklsersen her ay artıyor 6. ay sonunda 750 Dk Heryköne + 2000 Sms Vodafone Sınırsız + 2,5 Gb net olur
ya hat İstanbul'da birisine ait 15 senelik bir hat babamın arkadaşının ona ulaşmakta sıkıntı numaramıda cok seviyorum değiştirmekte istemiyorum sorun burda onu araştırıyordum bende :(
konuşm paketleriyle daha iyi vodafone+sabit hatlar sınırsız diğer operatörlere 750dk telefon elimden düşmez 55 tl gibi birşey vergiler hariç tabi interneti paket aşımınıda eklersen o kadar çıkıyor ki 2000li yıllarda 1000tl ödediğimi bilirim
En İyi Cevaplar