Faturasız Vodafone hat aldım. Bakıyorum en uygun her yöne konuşma bulamadım ya da ben göremedim. Sizin bildiğiniz sadece konuşma olan paketler var mı? Vodafone en uygun konuşma paketleri hangileri?en uygun konuşma paketi vodafone
Günümüz teknolojisinde internet çok fazla kullanıldığı için operatörler, paketlere veya kampanyalarına artık dakika ve SMS'i eskisi kadar çok koymuyorlar. Özellikle SMS'i çok kıstılar çünkü Whatsapp gibi uygulamalar var ve kimse SMS'in yüzüne bakmıyor. Çok dakikalı paketlerin sayısı da oldukça azaldı. Normal paketlerinde zaten 750 dakika oluyor, bence yeterli ama sana yeterli gelmeyebilir. 1-2 tane yüksek dakikalı paketleri var, onlara bakabilirsin.
Kolay Gani 1500 Paketi
Normal tarifelerden farklı bir paket çünkü dakikalarını hem internet için hem konuşmak için kullanabiliyorsun. 1500 dakika veriyor, bununla 30 GB'a yakın bir internet kullanımı yapabiliyorsun. İnternet kullanmam dersen sadece konuşma paketi olarak kullanabilirsin. Ücreti ise aylık 29 TL.
en uygun konuşma paketleri vodafone
Süper Kolay 1500 Paketi
Bu da internet ve SMS kullanmayı sevmeyen müşteriler için yapılmış bir paket. Paketin içerisinde 1500 dakika, 500 MB internet ve 250 SMS hakkı var. İnternet kullanmak istemiyorsan tam senlik bir paket. Ücreti de 25 TL yani çok uygun.
ayrıca mason diye duydum hocam vodafone yi kullanma bence bende kullanıyordum vodafone gerçi kırıp attım sim kartla teli daha önce ama bir daha asla almam vodafone...
valla kuvvetli bir ihtimalle öyle diye biliyorum ama yanılıyorumdur belki araştır bir istersen. gerçi sen bilirsin kullanacak olan sensin yani sadece tavsiye anlamındaydı...
turkcell soygundan başka bişey yapmıyo sonunda kırıcam bu hattı :) tl yüklüyorum bilgi mesajı gelmeden bakıyorum herşey yenilenmiş yapmak istediğimi de yapamıyorum.. boşa gidiyo tl lerim :) en güzeli vodafone...
En İyi Cevaplar