Kimseyi takip etmiyorum. Takip edilirsem, nezaketen takip edebilirim. Her takip edeni de takip edemem. Fikri, vicdanı hür kendisini kanıtlamış, tutarlı ve bilgili biri olmalı ki takip ettiğime değsin. Gelen takiplerin, bir kaç aydan bir kaç yıla kadar bekleme süreleri var. 😀 Kendisinden bir şeyler öğrenebileceğim düzgün insanlar, beni takibe almışsa o zaman takip ederim. Kadın-Erkek farketmez. Durum bu. Birde takip ettiği kişi sayısı onlarca kişiyi aşmış olanları direkt engelliyorum. 😀 Çok kişiyi takip edenler, beni takip edemez 😀 Ve yine çok takipçisi olanlar da beni takip edemez. Engellenirler 🤷♂️
Güzel ve sorgulamalı uzun uzun soruları varsa takip ederim. İnsanlar genellikle boş ve popülariteye oynayan sorular soruyor. Yorumlarının arasında insanların bir bölümünü genelleyerek edilen hakaretler, aşağılamalar varsa o kişiden uzak dururum.
Site için diyorsan takip etmiyorum çünkü biliyorum ki takip atıp 2 gün sonra çıkacağım bu yüzden takip etmiyorum. İnstagramda arkadaşlarımı ve çevremi tek ekliyorum yabancı yok