İnternet & Teknoloji Galaxy A52 mi yoksa M52 5G mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşırı oyun takıntım yok hangisi dayanıklı beni yıllarca götürür sizce Güncellemeler+1 yıl Cevabinizi gerekcelendirir misiniz. Güncellemeler+1 yıl güncel Galaxy A52 mi yoksa M52 5G mi? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl oyun oynuyorsan imkanın varsa daha iyi olanı al yani bende değişmeyi düşündüm de gerek yok yetiyor şimdilik 😁 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi iyi iste oyuncu degilim bi tek coc oynuyom Yorumla Powermen +1 yıl özelikleri bak bilmiyom ben onları Yorumla Soran +1 yıl Neye yariyon ıh 👐 Yorumla Powermen +1 yıl redmi note8 pro var bende oyun için iyi ideal 10 pro uçar her yerde ama 7 bin filan almak istedim de vazgeçtim Yorumla Powermen +1 yıl o telefonları bilmiyom özelliği ne videolar var araştır bul kızçe Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Galaxy A52 al oyunda rahat edersin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl işlemcisi daha mı iyi Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl İşlemcisi daha hızlı olur evet 5G değil 4.5G olur Yorumla Soran +1 yıl peki ekran batarya dayanıklılık knusunda m52 den iyi midir Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Ekran batarya dayanıklılık çok iyidir samsung en güzel marka şaşma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oyun oynuyorsan imkanın varsa daha iyi olanı al yani bende değişmeyi düşündüm de gerek yok yetiyor şimdilik 😁
Hangisi iyi iste oyuncu degilim bi tek coc oynuyom
özelikleri bak bilmiyom ben onları
Neye yariyon ıh 👐
redmi note8 pro var bende oyun için iyi ideal 10 pro uçar her yerde ama 7 bin filan almak istedim de vazgeçtim
o telefonları bilmiyom özelliği ne videolar var araştır bul kızçe
Galaxy A52 al oyunda rahat edersin
işlemcisi daha mı iyi
İşlemcisi daha hızlı olur evet 5G değil 4.5G olur
peki ekran batarya dayanıklılık knusunda m52 den iyi midir
Ekran batarya dayanıklılık çok iyidir samsung en güzel marka şaşma