şu an piyasada özellikle İstanbul'da hangisinde daha iyi kazanırsınız? Programlama dillerinden mi yoksa ağ yönetimi ağ sistemleri mi?
Yazılım
Network
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazılım üzerine çalışıyorum ve maaşlar Türkiye için absürt denebilcek seviyede, ama şöyle bir ayrım yapabilirim yazılım alanı fazla dinamik network için süreç nasıldır bilmiyorum
Absurt derken cok mu az mi anlaminda?
Asgari ücrete oranla yüksek
Ama şunuda belirtmem lazım, sevmeden yapılacak iş değil yani parası için ugrasilmaz 😅
Ben yazılım diyorum. Sistem yönetimi de çok elzem ve iç içe aslında yazılımla. Bence doğru bir yazılım dili öğrenirsen yazılım daha karlı olabilir.
hangisini tavsiye edersin. aslında bu ne olmak istiyorumla alakalı. web mi mobil mi kısmıyla belki de. piyasada en çok gördüğüm C#, Java ya da kotlin.
React. js için bir araştırma yapabilirsin.
tamam dir teşekkürler
Ben veritabanı üzerine gidiyorum.
hangisiyle çalışıyorsun?
Ms sql.
mysql ya da mssql in normal sql den farkı nedir?
Ms sql microsoftun sql'i ve en çok kullanılan veritabanı bu. Bunun dışında oracle, mongo db ve bir çok veritabanı daha var. Diğerlerinin kod yapısına bakmıştım genel olarak ufak tefek bazı değişiklikler olsa da aynı gibi.
tnx bro
aslında oracle- java dili için ve kodlama yapıyorsun daha çok aynı C#-Visiual Basic Studio iklilileri gibi. Ama sql daha çok sorgulama tarzında. Doğru mudur?
Hayır ms sql ile de veritabanı oluşturup c# veya başka bir dil ile yazılan siteye entegre edebilirsin. Aslında hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Ama en çok kullanılan microsoftun sql i.
anladım tnx bro
Başarılar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!