Yeni parmak izi de eklemiyo
Telefon neden parmak izini okumaz?
Yeni parmak izi de eklemiyo
Parmakların çok küçükse , büyükse veya çok sağa sola temas ettiyse toz yapışan toz zerrelerinden dolayı okuyamayabiliyor. Elektronik sistemlerdeki parmak tanıma ve okuma sistemlerindeki işlem öncesi elleri yıkayıp kurulama veya solüsyon sıkma gibi alternatifleri düşünebilirsin çözüm olarak eğer bir arıza mevcut değilse.
Eğer Hiç Çalışmıyor Okumuyorsa Sensör de Bi arıza Durumu Olabilir ki Hiç çalışmaması evet bu duruma girer He bazen temassızlikta olabiliyor tabi Ama Şöyle ki çalışıyor tepkiyi geç veriyorsa biraz o yazılımla ilgili olabilir düzelir inşallah
Sanirim kırılmaz camdan servise götürsem mj daha yeni aldığım.
Bak Kesin bundandır Ekran içinden Parmak İzi Okuyucu Akıllı Telefonlara Kalın ekran koruma olmuyor maalesef İnce film olursa çalışır Bende de Samsung Galaxy S10 Var Ekran filmi taktirdim cam olmadığından filmle filmsiz hali arasında hiç değişen göremedim yani Ekranina uyumlu film koruma takarsan parmak izin sorunsuz çalışacaktır inşallah
Telefonu ikinci el aldıysan daha önce ekranı değişmiştir değiştirirken yarım yamalak yapmışlardır ya da telefonu çok yere dusurduysen olabilir telefonu yedekle format at
Hayır 0
Ozaman garantiye gitme vakti gelmiştir şimdiden gönder parmak izi diyip geçme ekran hatalı olabilir anakarta kadar sorun olabilir hafıza kartına veya bilgisayara verilerini yedekle telefonu sıfırla gönder servise
1 ay oldu alali max 1.5 ay kırılmaz camdan falan diyen oldu cami çıkartıp deneyecem
Dene sorun varsa hemen yedekle verilerini garantiye gönder
Cevap
10Cevap
Kirden temas etmiyordur. Telefonunu ve elini sabunla yıka arada
Alakası yok gunden20 defa elini yıkayan bi insanım cizim yaptığımdan oturu
Yeni parmak izide eklenmiyor ya parmağım bozuk ya da diğer arkadaşın dediği gibi kırılmaz camdan ilk bi hafta cam vardi aslında ama ucuz aldığım bi camdi hava alınca onu çıkardım bunu taktığımda beri okumuyi
hiç mi okumuyor yoksa telefon bi titreyip tekrar deneyin midiyor
5 defa mı ne deniyorum zaten daha denemeye izin vermiyo
yani aslında parmağını koyduğunu algılıyor, ama parmak izini tanımlayamıyor.
Sanirim camdan dolayı yeni parmak izide ekleyemiyorum sanirim parmagimi koyduğumu algilamiyo
cam mı taktınız siz?
Aynı durumu bende yaşıyorum fakat sanırım ekran koruyucu ile ilgili. Sende ekran koruyucu var mı?
Tuş yerinin kenarlarını pislik sıkışmış olma ihtimali yüksek
Benimkide a 32 arada hiçbir koruyucu cam olmaması lazım öyle okuyor bundan dolayı okumayabilir
O bi haftada sajirim cam takmadım djfjqbq
😂 ondan olabilir sorun etme
Anaa yeni parmak izi falan da eklemiyo elim bozuk sanırım
İşte yeni eklememenin sebebide o gerçi parmak izine gerek yok koy bir tane desen basit ama kimsenin kolay kolay aklına gelmeyecek kullan gitsin
Ztn öyle yapmışım ama merak ettim
İyi yaptın
Buraya soracağana neden telefoncuya gidip ona sormuyorsun
Parmak izin kaybolmuş olabilir parmağınla çok bi iş yapıyosan olabiliyo izler siliniyo
Parmak izini yenile parmaklarin aşınmis olabilir
belki de parmak izin yoktur :D
Canı istemiyorsa
Sat gitsin
Benimde tel a32
Senede aynı sorun var mi
Evet ekran koruyucudan kaynaklı parmak izini okumuyor veya geç okuyor abimede sıfır a32 aldık ekran koruyucusuz tek seferde algılıyordu parmak izini şimdi ise bir kaç denemede algılıyor ve bu zamanla kanser ediyor o yüzden bende desen ile yüz tanıma aktif bu olay ekrana gömülü parmak izi olan cihazlarda normal tabii mesela bi iphone 5s gibi tuş olsa daha kolay parmak izi okur
okue
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?