Telefonum bozuldu. Yaptırmak yerine yeni telefon almak daha mantıklı gibi geldi. Telefonlar hakkında hiç bilgim yok tek istediğim kamerasının iyi olması ve hafıza alanının az olmaması. Önerilerinizi bekliyorum. Pahalı olmasın lütfen :)
Güncellemeler
+1 yıl
Poco x3 kullanan var mı ayrıca?
5000 TL ve altı fiyatlarda telefon önerebilir misiniz?
İnternetten sipariş vereceğin süreyle ayni sürede gelir benim daha önce alışveriş yaptigim bir telefoncu var istiyorsan atayim adamin fiyat listesini numarasini
Ben askerligi hakkaride yaptim buda ordan tanidigim biriydi ben poco x3 almiştim gayet memnunum bir sıkıntı yasamadim şimdiye kadar istersen arar sorarsin
O zaman sana hem sıkıntı çekmeyeceğin hem de çok keyifle kullanacağın bir telefon önereyim. Poco x3 pro. İncelemelere ve yorumlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Satıştan kâr elde etmiyorum merak etme. Türkiye'deyken ilk çıktığında ondan almıştım hala da duruyor orada geldiğimde kullanıyorum. Harika bir telefon.
Aynen çok pahalı bende aslında yaptırmak istiyordum ama yaptırmaya vereceğim fiyatın 2 katına yeni telefon alabiliyorsam yaptırmak saçma geldi. Zaten telefondan pek memnun değildim. Bir kaç yıl dayansın değiştirmeyi düşünüyordum. 5 yıl kullandım zaten. Tamir etmek yerine telefon almak daha mantıklı gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tavsiyem . Bu telefon tam bütçende ve alınca pişman etmez fotoğraf çekmede de selfiler de de
Teşekkürler bir kaç arkadaşımda önerdi bu modeli. Düşünüp karar vericem artık.
Bence bide gidip eline al bak incele direk alırsın :))
Yurtdısı al derim o fiyata piyasa fiyati 8 10 bin tl olan çok iyi bir telefon alabilirsin hiçbir sıkınti da yaşamazsin
şu an öyle bir şansım yok acil almam lazım.
İnternetten sipariş vereceğin süreyle ayni sürede gelir benim daha önce alışveriş yaptigim bir telefoncu var istiyorsan atayim adamin fiyat listesini numarasini
at bir bakayım teşekkür ederim ama internet üzerinden telefon almakta riskli geliyor.
- [ ] XAOMİ
- [ ] Red MI 9 A-32Gb-1650₺
- [ ] Red MI 9 A-64Gb-1750₺
- [ ] Red MI 9 T 128-Gb-2350₺4ram
- [ ] Red MI 9 T 128-Gb-2500₺6ram
- [ ] Redmı 10-64Gb-2600₺
- [ ] Redmı 10-128Gb-2750₺
- [ ] Red MI NOTE 9 Pro-128Gb-3700₺
- [ ] Poco X3 -128Gb-3200₺
- [ ] Redmı Note 10 5g-128Gb-2600₺
- [ ] Redmı Note 10 S-128Gb-3250₺6 ram
- [ ] Redmı Note 10 S-128-Gb-3450₺8ram
- [ ] RedMI Note 10 Pro-64Gb-3950₺
- [ ] RedMI Note 10 Pro-128Gb-4300₺
- [ ] MI Note 10 Lite 64Gb-3950₺
- [ ] MI 11 Lite 128Gb-4550₺₺8 ram
- [ ] RedMı K40-256Gb-5250₺12ram
- [ ] İPHONE
- [ ] 13Pro Max-128-Gb-18400₺
İSTANBUL İLETİŞİM
Abdullah DEMİR
05444812030
(NOT:Fiyatlar sabit değildir.)
Ben askerligi hakkaride yaptim buda ordan tanidigim biriydi ben poco x3 almiştim gayet memnunum bir sıkıntı yasamadim şimdiye kadar istersen arar sorarsin
Arızalı telefonunun marka ve modeli neydi öğrenebilir miyim?
samsung galaxy s7
O zaman sana hem sıkıntı çekmeyeceğin hem de çok keyifle kullanacağın bir telefon önereyim. Poco x3 pro. İncelemelere ve yorumlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Satıştan kâr elde etmiyorum merak etme. Türkiye'deyken ilk çıktığında ondan almıştım hala da duruyor orada geldiğimde kullanıyorum. Harika bir telefon.
İnceleyeceğim önerin için teşekkürler :)
Çok pahalı telefonlar yaptırmak daha mantıklı sanki
Aynen çok pahalı bende aslında yaptırmak istiyordum ama yaptırmaya vereceğim fiyatın 2 katına yeni telefon alabiliyorsam yaptırmak saçma geldi. Zaten telefondan pek memnun değildim. Bir kaç yıl dayansın değiştirmeyi düşünüyordum. 5 yıl kullandım zaten. Tamir etmek yerine telefon almak daha mantıklı gibi.
Tamir daha hesaplı olabilir
Tamir fiyatını 2 ile çarpıp daha iyi bir telefon alıyorum. O yüzden hiç mantıklı gelmiyor.
Oppo al
Oppo a74