İnternet & Teknoloji 5000 TL bütçeye düzgün telefon? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 bin bütçem var samsung ya da iphone telefon istiyorum, önerebilir misiniz teşekkürler 5000 TL bütçeye düzgün telefon? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000XJSU6 0 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Ancak orta segment bir şey alabilirsin ve düzgün bir telefon olmaz. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl anneme yıl başı 5200e note 10 lite aldık orta segment mi :D Yorumla 143003 +1 yıl samsung note 20 çıkmadı mı? eskidi bence o biraz samsunglar olarak bakarsak foldz falan varken tabiki 5k bütçe orta segment kalacaktır. Yorumla 143003 +1 yıl haa bir de S serisi var samsungların. bunlara yüksek segment diyebilirim. tabi benim düşüncem Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir telefona okadar para vermek akıl işi degi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl almışken düzgün olsun Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl 2 yıl önce emsalleri 3 bin TL olan bir telefonu 1500 TL aldım Asus. Kunladigi çip seti aynı islemci aynı herşey aynı ama isim yüzünden fark var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000XJSU6
Ancak orta segment bir şey alabilirsin ve düzgün bir telefon olmaz.
anneme yıl başı 5200e note 10 lite aldık orta segment mi :D
samsung note 20 çıkmadı mı? eskidi bence o biraz samsunglar olarak bakarsak foldz falan varken tabiki 5k bütçe orta segment kalacaktır.
haa bir de S serisi var samsungların. bunlara yüksek segment diyebilirim. tabi benim düşüncem
Bir telefona okadar para vermek akıl işi degi
almışken düzgün olsun
2 yıl önce emsalleri 3 bin TL olan bir telefonu 1500 TL aldım Asus.
Kunladigi çip seti aynı islemci aynı herşey aynı ama isim yüzünden fark var.
bence ya mi 11 al ya da iphone 11