İnternet & Teknoloji Iphonee telefon lazim bulabilirmiyim? cansuu9999 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba Ankara 'da iphone 8 plus almak istiyorum bula bilirmiyim? 2ci el olmasin , şu an yurt disindayim arastiramiyorum pek Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar bana kesin cevap lazim belkili falan degil Güncellemeler+1 yıl Yani Ankara'da calisan birisi var mı telefon tamircisi falan Iphonee telefon lazim bulabilirmiyim? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Kızılay da telefon borsaları var kesin vardır orada 33 10 aldı arkadaşım sıfır 0 4 Yorumla cansuu9999 +1 yıl Haziranda gelirsem ala bilirmiyim yine bulunurmu Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Bulunur arkadaşa söyleriz bulur Yorumla cansuu9999 +1 yıl Bide fiyati kac Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Onu sormak lazım geleceğin zamana yakın sorarız değişiyor her gün fiyatlar malum Yorumla
ItallianMan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Sifirlari yok 8 pluslarin temiz ikinci elden başka çaren yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu senin dediğin modelde fotoğraf çekerken arka tarafı bulanık yapıyor mu arka kamera ile? 0 0 Yorumla
-ALMAN-Cİ- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bulabilirmiyim derken heryerde bulursun nekadar sacma bi soru 0 0 Yorumla
realist41 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Yurt dışında daha ucuz? 0 1 Yorumla cansuu9999 +1 yıl Oldugum ulkede yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızılay da telefon borsaları var kesin vardır orada 33 10 aldı arkadaşım sıfır
Haziranda gelirsem ala bilirmiyim yine bulunurmu
Bulunur arkadaşa söyleriz bulur
Bide fiyati kac
Onu sormak lazım geleceğin zamana yakın sorarız değişiyor her gün fiyatlar malum
Sifirlari yok 8 pluslarin temiz ikinci elden başka çaren yok
Bu senin dediğin modelde fotoğraf çekerken arka tarafı bulanık yapıyor mu arka kamera ile?
Bulabilirmiyim derken heryerde bulursun nekadar sacma bi soru
Yurt dışında daha ucuz?
Oldugum ulkede yok
Ben ankardayım