Merhaba arkadaşlar. Ya bu ay içinde ya da eylülde iPhone alacağım peşin olarak. Iphone nereden alınır? iphone nereden alınmalı?

Merhaba arkadaşlar. Ya bu ay içinde ya da eylülde iPhone alacağım peşin olarak. Iphone nereden alınır? iphone nereden alınmalı?

Garantili olsun dersen bildiğimiz teknoloji mağazalarından alabilirsin.

İthalatçı firma olsun dersen bir sürü site var. Tabii ki güvenebilirsen. Şu Youtube'da fenomen olan çoçuk gibi içinden salatalık çıkabilir. :D İthalatçı firmadan alınan telefonlar Apple servisi bakmıyor yani az para verirsin ama telefona bir şey olduğu zaman lanet edersin, o zaman iş işten geçmiş olur.
Onun haricinde operatörle alırsan bayağı kazık yersin, fazladan para verirsin. Bir de peşin paran varken kendini zora sokmuş olup sözleşmeye tabi kalmış olursun.

Benim tavsiyem cebinde peşin paran varsa git 2.el en temizinden güvendiğin bir yerden 2 - 3 aylık hatta sıfır kutusunda daha ucuza alabilirsin çünkü aramızda nakite sıkışan kişiler, Evkur'dan senet yapıp ertesi gün hiç açmadan paraya çevirmek için 2.el olarak satıyor. Hele sana da böyle bir telefon düşerse tadından yenmez.
Karar senin şimdiden hayırlı olsun
Apple türkiye garatililer apple sitesinde var zaten. Yok ithalatçı garantisi olsun deri sen başkalarına bak ama benim önerim apple türkiye.
satıldıgı yerden Apple magazasından alayım diyosan istanbula gideceksın
Ya Apple'dan ya da Teknosa'dan almayı düşüyorum. Ama ne fark ediyor ki?
Aa öyleyse tabii ki Apple'dan alırım. Bilgilendirdiğin için sağ ol.
Kendi mağazasından yani apple dan al ama vatandanda alınır
Apple dan alınca ne fark ediyor
Cevap
15Cevap
kadıköyde telefoncular var ordan daha uyguna alırsın bazı musteriler taahhutle alıyo telefoncuya satıyo telefoncuda daha uyguna satar hem sılıkon kılıf hemde kırılmaz cam filmi taktırırsın ben 64 luk iphone 6 tı aldım 2.800 e
sanki vadeli satis varda... pesin alacakmis arkadas ya bir yardim edin...
Arkadaşım operatörlerden senetle alınabiliyor.
insan ancak salak olursa operatorden telefon alir...3000 tl lik telefonu niye operatorden 5000 e alayim 24 ay odeyecem diye... param yoksa almam olanla idare ederim...
Aynen çok saçma geçiriyorlar bildiğin
spotculari kovala... evkur tarzi yerlerden vadei alip cash e satanlar oluyor 300-500 farkeder apple store a gore ama ciddi takip edicen ilanlari
Nerde uygunsa ordan. Hepsiburada. comâ bak. Sonra mediamarkt teknosa vatanComputer vs.
Apple center dan almalısın..:)
Orada pahalı geliyor ya
pahalı olmasının nedenini araştır ve ona göre karar ver prenses..:)
Nedenini söyler misin rica etsem
Daha garantili ve sağlam olur prenses :)
IPhone satış merkezinden al.
İPhone Erdal Bakkaldan alınır :D
nereden istersen oradan al
Troy applle
Teknosa falan.
Apple Türkiye garantili oluyor değil mi?
En güvenilir olanlar o mağazalar zaten :)
zorlu centera bakabilirsin
en sağlamı en garantisi tabii ki apple'dan :)
Heryer peşin satıyo
Operatörler faturaya ek satıyor taksitli.
Peşin alacağım da her yer peşin satıyor demenin sebebini anlamadım. Hangisinden almalıyım diye sordum
Her yer peşin satıyor dedin diye dedim aaa
Tamam da ben sana bunu sormadım ki. Nereden alayım dedim
Sorunlu musun sen? Her yerden alabileceğimi herkes biluyor. Tavsiye bekliyorum insanlardan, senden değil.
Vatan veya technosa
teknosa tek gecerim
Appledan al
Daha pahalı.
Genpa dan al
Vatan Bilgisayar
Manavdan
Benden al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar