İnternet & Teknoloji İnternet üzerinden alışverişlerde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bütün ihtiyaçların için en sevdiğin ve kolayca istediğini bulduğun uygulama hangisi? İnternet üzerinden alışverişlerde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Teknoloji içinse www LimOnlinetech. com u kullanıyorum, fevkalade hızlılar ama sadece İstanbul'a hükmediyorlar 0 0 Yorumla
AahdeVefaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Mümkünse gidip kendim alıyorum. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aldığım ürünlere göre değişir. Şu ara fiyat olarak n11, gittigidiyor ve vatan bilgisayar var. 0 0 Yorumla
Khlyen Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eskiden Trendyol, kendileriyle sorun yaşadığımdan beri hepsiburada 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Genelde aradığım şeyi google'a yazıp alışveriş sekmesinden buluyorum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Her zaman puanı yüksek siteler iyi oluyor 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Amazon ve trendyol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Teknoloji içinse www LimOnlinetech. com u kullanıyorum, fevkalade hızlılar ama sadece İstanbul'a hükmediyorlar
İnternet üzerinden alışveriş yapmıyorum. Mümkünse gidip kendim alıyorum.
Aldığım ürünlere göre değişir. Şu ara fiyat olarak n11, gittigidiyor ve vatan bilgisayar var.
Eskiden Trendyol, kendileriyle sorun yaşadığımdan beri hepsiburada
Genelde aradığım şeyi google'a yazıp alışveriş sekmesinden buluyorum.
n11 amazon boyner morhipo hepsiburada
Her zaman puanı yüksek siteler iyi oluyor
Amazon, Trendyol ve n11
annem sayesinde trendyol..
trendyol😻
Yuzde 90i Hepsiburada diyebilirim
trendyol
Amazon ve trendyol
genelde hepsi burada
Hepsi
Trendyoll