Alışveriş & Hediyeler En çok kullandığınız online alışveriş uygulaması hangisi? Krony Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha ucuzsa oradan alırım Trendyol N11 Hepsiburada Çiçeksepeti Diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok kullandığınız online alışveriş uygulaması hangisi? Cevapla Alışveriş Soruları Uygulama Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Genelde Trendyol'dan alışveriş yapıyorum. 1 2 Yorumla Krony +1 yıl Trendyol en çok kullanılan gibi Yorumla aykutPlus +1 yıl Bence de öyle. Yorumla
Arnoise Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl alisveris bagimlisi biri olarak trendyolu her siteye yeglerim 1 1 Yorumla Krony +1 yıl Trendyol gerçekten trend Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Trendyol kullanıyorum, hatta elite üye olmama az kaldı. 1 0 Yorumla
remix4444 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Nerde ucuzsa ordan alinir 1 1 Yorumla Krony +1 yıl şu an nerede ucuzsa oradan alınıyor doğru Yorumla
Lorde7i38 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl yemeğimi içeçeğimi ilacımı hepsi trendyoldan hallediyorum aslında 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde Trendyol'dan alışveriş yapıyorum.
Trendyol en çok kullanılan gibi
Bence de öyle.
alisveris bagimlisi biri olarak trendyolu her siteye yeglerim
Trendyol gerçekten trend
Trendyol kullanıyorum, hatta elite üye olmama az kaldı.
Nerde ucuzsa ordan alinir
şu an nerede ucuzsa oradan alınıyor doğru
yemeğimi içeçeğimi ilacımı hepsi trendyoldan hallediyorum aslında
Migros Sanal Market diyebilirim.
Trendyol ya da hepsiburada
Trendyol sanırım
Trendyol
Hepsiburada