İnternet & Teknoloji Postegro ve hesap çalınması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fakr hesaptan giris yaptim hesabim calindi. bujun herha gi bir zararı olur mu?Yani telefonuma erisemezler değil mi Postegro ve hesap çalınması? Cevapla Telefon Soruları Postegro Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Shadowman__ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mesajların özel şeylerin yoksa bir zararı olmaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Fake hesabımda hicbirsey yoktu. fakat telefon galerideki bilgilere erisirle4 mi Yorumla Shadowman__ +1 yıl Erişemezler Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Shadowman__ +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Siz emin misiniz ulasamayacaklarindan? Yorumla Shadowman__ +1 yıl Kim nasıl ulaşacak. Bazı casus programları var. Var olmasınada. O kadar maharetli biriside dünya bankasını hackler. Senin telefon numaranla uğraşmaz 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yani fake hesabimin çalınması dışında başıma bisey gelmez dimi Yorumla Shadowman__ +1 yıl Gelmez merak etme Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Erişim izni varsa ulaşır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uygulamayı indirdim yüklerken erişim izni istemedi Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Ne var ki galeride senin nude fotoların için kim niye uğraşsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kurtaralım istersen 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yo önemli değil fake hesapti. sadece telefonunun galeri kısmındaki fotolara ulaşma imkanları var mi diye merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulaşırlar kanka ya Yorumla Soran +1 yıl Nasil Peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an başka bir Fake var mı senin Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Başka fake derken benim başka bir fake adres7m var. sen ne söylemek istedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet onu söylemek istedim sen şimdi bana bi yazz ehvela1 bu benim instaam kanka Yorumla Soran +1 yıl Indirdigim uygulama postegro uygulaması. fake hesapla giris yaptim ve hesap çalındı. Uygulamayı indirirken erişim istemedi.Nasil galeriye ulascaklar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesajların özel şeylerin yoksa bir zararı olmaz
Fake hesabımda hicbirsey yoktu. fakat telefon galerideki bilgilere erisirle4 mi
Erişemezler
Tesekkur ederim
Rica ederim
Siz emin misiniz ulasamayacaklarindan?
Kim nasıl ulaşacak. Bazı casus programları var. Var olmasınada. O kadar maharetli biriside dünya bankasını hackler. Senin telefon numaranla uğraşmaz 😅
Yani fake hesabimin çalınması dışında başıma bisey gelmez dimi
Gelmez merak etme
Erişim izni varsa ulaşır
Uygulamayı indirdim yüklerken erişim izni istemedi
Ne var ki galeride senin nude fotoların için kim niye uğraşsın
Kurtaralım istersen
Yo önemli değil fake hesapti. sadece telefonunun galeri kısmındaki fotolara ulaşma imkanları var mi diye merak ediyorum
Ulaşırlar kanka ya
Nasil Peki?
şu an başka bir Fake var mı senin
Var
Başka fake derken benim başka bir fake adres7m var. sen ne söylemek istedin?
Evet onu söylemek istedim sen şimdi bana bi yazz ehvela1 bu benim instaam kanka
Indirdigim uygulama postegro uygulaması. fake hesapla giris yaptim ve hesap çalındı. Uygulamayı indirirken erişim istemedi.
Nasil galeriye ulascaklar