Ya sinirliyim maalesef, biri adima hesap kurup kuzenime yazmis, terbiyesizce hemde, benim kuzenimle aram bozuk zaten kendi adima hesap kurup numarami yazmis hemde,
Boyle fake hesap kurulur mu kolay mi? Bana iftira atildi yardim istiyorum
Amac galiba arkamdan oyun cevirip akraba sicakligini bozmak anladim bu, ama nasil kuruldu, isim de sosoqlqls gibi sey,
Yeni kurulmus bir hesap hemde...
Boyle fake hesap kurulur mu kolay mi? Bana iftira atildi yardim istiyorum
Amac galiba arkamdan oyun cevirip akraba sicakligini bozmak anladim bu, ama nasil kuruldu, isim de sosoqlqls gibi sey,
Yeni kurulmus bir hesap hemde...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şikayet et. Birinin canını çok yaktıysan demek ki 🤔
Kuzenime yazdilar hemde, aram yok zaten onunla, sence kuzenim de yapmis olabilir mi? Baska kim yazabilir? Tuhaf.. genelde aile yapar bunu yabanci bilmez
Her şeyin arkasında bir amaç vardır. Amacı ne olabilir o kişinin. Yani onun eline ne geçecek. O kişi gibi düşünmeye çalış belki o zaman sorunun cevabını bulursun. Yakın geçmişte ne oldu onları bir bir düşün.
Heeee anladim sagol, bide tanimadigim birine yazmis (arkadaşina) hem iftira ama anliyorum ne icin yapildi,
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
Teşekur ederim, aklima gurbetci oldugum icin yaptigi icin dusunuyorum
Gurbetçi derken?
Fransada yasiyorum yani benim adima yazani diyorum
Olabilir mantıklı.
Tessekurler tekrardan.
Rica ederim
Herkese şikayet etir hesap zaten kapanır
Hesap kapanmadan şikayet et hemen bulurlar kimmiş
Sildim ss maalesef, kuzenime yazmis biri ama ben degilim amcam babami ariycak bunu demek icin iftira atildi bana
Nasil yapcam artik ya ama adam veya kiz istese tekrar fake acar benim numaramdan hemde
Yahu arkadaşım hesap duruyor mu duruyorsa şikayet et hesabı Kimin açtığını öğrenirler
Hesap duruyor ama ismi aklimda degil onu mu tutayim aklimda
Simdi sikayet edemem artik ki istese bir hesap daha kurar sonucta numarayi biliyor
Hesabı bul şikayet et işte bir daha yapamaz sen şikayet etmezsen daha çok uğraşır seninle
Ismi yok ama ss olarak vardi sildim simdi istesem bulamicam.. daha ugrasicak benle bu
Kuzeninde vardır mesajlar ona durumu anlat ss alıp atsın sana
Ama aram bozuk onunla inanmiş hemen, ben degilim en kotusu,, imkansiz