Arkadaslar, bir cocukla konuşuyorduk benimle olmak istiyordu. Sonra Korona dönemi falan derken onun baska sevgilisi var su an.
Ben de gecen sene duygularımı acmistim. O da simdi sevgilim var belki ama ilerde olur ama su anda sevgilim var demisti.
Daha sonra instagramda ben koyduğum resimlerle laf atıyordum o da cevap veriyordu hemen bakıyordu falan.
Son gün sevgilisinin yanindayken bakarken ben sevgilisine laf attim, o da beni ananda sildi.
Acaba beni geri takip etmesini nasıl sağlarım? Herhangi bir yolu var midir? Lütfen yardim eder misini?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tren kalkalı çok oldu, bekleme donmez.
Neden?
Daha düne kadar ananda bakıyordu hikayelerime, kiza laf attim (yapmamalıydım, ayipettim) ama bir anda görünce sildi. Ne yaparsam geri ekler? özür?
Bu küfür ağır bir küfür, erkek bunu görüp sildiyse dünya bir araya gelse bile sen'le olmaz, ayıp ettin ama yapacak bişey yok ig engellediyse siddi sene bulamzsın.
engellemedi. Sadece beni takipten cikti. ben hala takip ediyorum. Ama onun beni tekrar takip etmesini nasıl sağlarım?
Özer dilesem? Ne desem? affeder ve geri takip eder?
Yani sevgilisi var, özür dilesen bile ya hadi oldu diyelim özür diledin sevgilisi var bı'de çocuğun sevgilisi olduğu halde senle konuşabiliyor şaşırdım doğrusu özür dilemek için takiplesmeniz lazım.
Yani çocuğun insafına kalmış bişey.
Yani konuşmuyor zaten. Ama instagramda takiplesiyorduk. Ben böyle bir hata yapınca o takipi bıraktı beni hemen. Ben özür dilesem geri takip eder mi?
Sonuçta ayni üniversitede okuduk. Ortak arkadasimiz falan yok ama.
Etmez, yolu'na bakman lazım, bazı şeyleri zorlamamak lazım.
Hic bir yolu yok mudur?
Dost acı söyler maalesef öyle, bir mucize olması lazım o da yok, bir kişi hayatını bekleme derim, evlen'diginde napicaksin o kızla iyice çöküş yaşarsın hayatına bak derim.!
o benim üniversiteden tek arkadaşım gibi. En ayından böyle olmasın aramız arkadas kalalım istiyorum. Takip etsin o da. Olmaz mi sence yolu yok mudur?
Bu konu çok uzadı olmayınca olmuyor, yapıcak bişey yok, unutucaksın, o çocuğuda unut artık.
Büyük dert allah başka dertler vermesin
Sevgilisi var niye uğraşıyorsun ki
Çok seviyorum ve su anda sevgilim var ama bu ilerde olmaz demek degil demişti.
En azından takip etsin.
Hımm anladım. Zor bir durum
Kıskandırmayı deneyebilirisn
Cocuk artik beni takip etmiyor nasıl kıskandırabilirim? Beni nasıl takip ettirebilirim tekrar?
Görmesini sağla
Takip etmediği sürece göremiyor.
Nesil geri takip ettirtebilirim? Özür mü deilemeliyim? ya da Ne desem affeder?
Sevgilisi varsa niye uğraşıyorsun
Sevgilisi var diye insan arkadas olamaz mi?
Seni yargılamak için söylemiyorum üzülen sen olursun bende yaşıyorum benzer durumu
Bilmiyorum valla
niye bıraktı