İnternet & Teknoloji WhatsApp silinirse karşıya "gruptan çıktı" uyarısı gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Mesela bir gruptayız hesabımızı silince şu kişi gruptan çıktı diye bir bildirim gider mi gruba Güncellemeler+1 yıl Yanıtlarınız için teşekkürler deneyimledim ve evet gidiyormuş WhatsApp silinirse karşıya "gruptan çıktı" uyarısı gider mi? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
darkwebkillleerr Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl WhatsAppı silersen çıkmaz ama WhatsApp hesabını silersen çıkabilir. Hatta bence gruptan ayrıldı mesajı yerine daha farklı bir mesaj gider. 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet gidiyor ya da grupta görünmüyorsun 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. Hayır kanka öyle bir yazı çıkmıyor 0 0 Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Evet gider. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biri de gitmez diyor anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
WhatsAppı silersen çıkmaz ama WhatsApp hesabını silersen çıkabilir. Hatta bence gruptan ayrıldı mesajı yerine daha farklı bir mesaj gider.
Evet gidiyor ya da grupta görünmüyorsun
Hesabını silince nasıl grupta kalabilirsin ki tabikide gider
Hayır kanka öyle bir yazı çıkmıyor
Alim seni bizim guruba
Evet gider.
Biri de gitmez diyor anlamadım
Yesss