İnternet & Teknoloji Bilenler yardımcı olabilir misiniz? ömrükısakebelek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar bu telefonda rehberden birini engellemek mümkün mü Bilenler yardımcı olabilir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Rehber Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Mümkün de o tırnaklar ne yaw 0 6 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Konu bu mu yaw Nası mümkünmüş Yorumla candeveci3434 +1 yıl Arama kayıtlarından numarayı bulup seçenekler dersen mutlaka numarayı engelle yazısı çıkacaktır Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Yok o kısımda Yorumla candeveci3434 +1 yıl Valla bilemeyeceğim hemen her telefonlarda olması lazım ama bir tek bunda yok Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Hallettim🙏 Yorumla candeveci3434 +1 yıl Aa öyle mi sevindim ☺️ Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İş telefonu mu bu? Arama ayarlarına gir 0 2 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Girdim oraya Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Hallettim🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Puhahah yil olmus 2022 one la ajsjsj 0 1 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Farkındaysan anane halısı:) Yorumla
gokhanncesurr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Telefon değilde tırnakların çok hoş 😍 0 2 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Rica ederim öyle valla Yorumla
shiftspace Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Evet 0 4 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Nasıl Yorumla shiftspace +1 yıl Numarayi çaldırıp daha sonra arama geçmişinden seçenekler arasında engelle olmsli Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Hallettim🙏 Yorumla shiftspace +1 yıl Oky ☺️ Yorumla
nymphomania Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Turnaklara baak 😍 0 1 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl ☺️☺️🙏 Yorumla
mehmetzqx Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Değil bence 0 1 Yorumla ömrükısakebelek +1 yıl Bende bakındım bulamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mümkün de o tırnaklar ne yaw
Konu bu mu yaw Nası mümkünmüş
Arama kayıtlarından numarayı bulup seçenekler dersen mutlaka numarayı engelle yazısı çıkacaktır
Yok o kısımda
Valla bilemeyeceğim hemen her telefonlarda olması lazım ama bir tek bunda yok
Hallettim🙏
Aa öyle mi sevindim ☺️
İş telefonu mu bu? Arama ayarlarına gir
Girdim oraya
Hallettim🙏
Puhahah yil olmus 2022 one la ajsjsj
Farkındaysan anane halısı:)
Telefon değilde tırnakların çok hoş 😍
Teşekkür ederim
Rica ederim öyle valla
Evet
Nasıl
Numarayi çaldırıp daha sonra arama geçmişinden seçenekler arasında engelle olmsli
Hallettim🙏
Oky ☺️
Bir ihtimali vardır
Turnaklara baak 😍
☺️☺️🙏
Değil bence
Bende bakındım bulamadım