Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki sosyal medyada tanınmak, ünlü olmak ve bunu devam ettirebilmek için insanlar bazen bazı şeyleri çok fazla abartıyorlar. Gün geçmiyor ki, şu fenomen şöyle yaptı, bu fenomen böyle yaptı haberleri çıkmasın. Ben tabi bunları takmıyorum ama hareketleri de çok komik geliyor. Sizce sosyal medyada daha fazla ün ve takipçi için yapılan hangi davranışlar itici?
Sosyal medyada takipçi kazanmak için yapılan hangi davranışları yanlış buluyorsunuz?
Artık sosyal medyada yapılan hiçbir saçmalığı doğru veya yanlış bulmak gibi bir irdeleme yapmıyorum çünü her türlü bu insanlar paralarını kazanıp hayatlarını bunları izleyen birçok gerize. kalıdan daha kaliteli biçimde yaşıyorlar. Bu hikayedeki enayiler de hangisi doğru veya yanlış diye yorumlayanlar oluyor ve ben artık enayi yerine konmaktan bunaldım.
Hiç ilgimi çekmiyor sosyal medya fenemonleri. Birkaç tane düzgün kişilikli insan var. YouTube üzerinden takip ediyorum kişisel gelişim ya da kitap içerikleri üzerinden hayatın içinden anlatımları var. Bir iki tane de skeç anlatımı güzel olan var gündemle alakalı ama hiç biri abartılı olmuyor. Diğerleri fasafiso...
İnsan bu çağda elde etmek istediği sosyoekonomik konum için bir çok şeyi mübah görmesi bana anlaşılır ama doğru gelmiyor. İnsanların duyguları ile oynanmamalı bence.
Hepsini. Bir defa takipçi derdine düşmek başlı başına komik. Tanımadığım kimseyi eklemiyorum ve takip istekleri de kabul etmiyorum. Bence doğru olan bu. Ticari bir amaç güden insan da zaten satın alabiliyor bu takipçileri.
Tonla dolu şey var ama özellikle en saçması sana takip atıyorlar sende gt yapıyorsun bir bakıyorsun o seni çıkarmış ne ucuz yöntem! O tür kişileri boş insan olarak görüyorum.
Bedenini kullananları hiç sevmiyorum yiyorsa karakterinle çık piyasaya mizacın ile ama yok illaki kendini gösterecek oylerini görmek bile gözlerime işkence
Hiçbiriyle ilgilenmiyorum. Hiçbirinin haberini de görmüyorum. KS sağ olsun bazıları haber yapıyo anca öyle görüyorum🙄 boşş işş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Meliscigim yas mi dersin bilmem ama sosyal medya duskunlugum hic yok. Iyi yaptigim is, hobileri bile sevdigim insanlarla paylasiyorum. Sosyal medya kullanmiyorum. Bu siteyi bile gecmis acili donemlerimde keyif almak icin buldum, actim. Ama burada seninle karsilastgimia cok mutluyum, iyi ki varsin kucuk hanim
@tatlibelancxk Ben istesem de sevap point alamam. Ey inkar edenlerdenim ben. Ya hem şey dicem. Ben zaten bakmıyom olm? Abazalar çok olduğu için üşüşüyo ya