Var ama huawei kendi uygulaması var aynı uygulamaları oradan da indirebiliyorsun. Ben şu an xiaomi kullanıyorum ama memnun değilim önceden huawei kullandım hiç kasma sıkıntısı veya kamera sıkıntısı çekmiyordum huawei p40 veya novai8 alabilirsin
1.5 yıldır 6 pro kullanıyorum. Biladerde 7 pro yu 1 yıldır kullanıyor sıkıntı yaşamadık Şimdilik şarj kamera performans olarak ideal telefonlar ikiside bence
Biraz daha detayli baktim diger ozellikleri iyi olsada kulaklık jak girisi yokmuş bende kablolu kulaklik kullaniyorum tam karar vermistim bu sebeple vazgectim maalesef. Baska bi marka model onerin varnu
m12 m22 m31 m31s modellerine bak onlarda kulaklık girişi vardır , ayrıca m52 modeli için kulaklık girişi yok ancak 20 liralık bir dönüştürücü kullanarak şarj girişini kulaklık girişi olarak kullanabilirsin
siz epey bi araştırmışssınız heralde konuşmasak m serilerini üreten fabrika sahibi sanacağım o kadar ısrarcı önerdiniz 😃 peki siz hangi m modelini kullanıyosunuz 😄
a haha aman dikkat edin yakmayın bi yerinizi o zaman güldürmeyim ben sizi mazallah 😄😅 sonuç olarak m52 her eve gerekiyo yani bende onu düşünüyorum birkaç model daha var aklımda aslında mesela xiaominin poco x3 pro ve m52 haha 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben Black Shark kullanıyorum zamanın da 7 bine almıştım şu an 5bin felandir gamer phone mermi gibi. İki yıldır sapa sağlam
baktım güzel tel ama pahalı ya min 7 binden başlıyo
Düşmemiş demek ki hala düşün o kadar kalite
onu eledim o kadar bütçem olsa bu denli araştırmazdım saol genede ilerde param olursa alırım güzele benziyo
Tamamdır.
Poco x3 prodan iyisi yok ben de almayi dusunuyorum. tam bir makine.5.5k civarinda fiyatlari
evet iyi lduğunu duymuştum ancak sağlam bir araştırma yaparak karar vermek istiyorum. Sen iyice araştırrdın mı
Ben uzun zamandir arastiriyorum islemci, ekran yenileme, ram, pil, depolama alani kamera vs en iyis
o zaman tekrardan gündeme alıyorum. uzun süre gider mi acaba bu telefon iyi bakarım çünkü
Gider neden gitmesin xiaomi yapiyor zaten bu markayi
belli olmaz işte sonuçta rakipleri de samsung apple.
5.5kya yarisini vermez apple
e tabi. ama samsung düşünüyorum ya
Xiaomi güzel ama kasma yapıyor, huawei öneririm
huaweidede google uygulamaları sorunu yok mu onu nasıl aşıyosunuz bide hangi modelini önerirsin
Var ama huawei kendi uygulaması var aynı uygulamaları oradan da indirebiliyorsun. Ben şu an xiaomi kullanıyorum ama memnun değilim önceden huawei kullandım hiç kasma sıkıntısı veya kamera sıkıntısı çekmiyordum huawei p40 veya novai8 alabilirsin
p40 çok pahalı alamam onu. kendi uygulamasından chrome ve youtube gibi şeyleri indirebiliyo musun
Evet indirebilirsin
o zaman iyi. peki neden xiaomi almamalıyım farkı nedir temel olarak daha uzun süre dayanır mı mesela
Xiaomi dediğim gibi şu an kullanıyorum ama her güncelleme sonrası biraz kasma sıkıntısı oluyor
galaxy a52 ye kaymaya başladım ya da m52
Bir tık zorla iphone se 2020 al.
yok onu alamam zaten iphone sevmiyorum
Huwai modelleri çok güzel
hangi modellerini önerirsin birde google ordan desteğini çekti aradaki açığı nasıl kapatıyor huawei
Kendi app mağzası var play stores gibi
google chrome youtube u ordan mı indirebilirim
Hepsini indirebilirsin
o zaman güzel gibi peki uzun süre gider mi acaba telefona iyi bakarım. birde hangi modellerini önerirsin
Realme 6-7 pro ya felan bakabilirsin.
yeni marka pek güven vermiyor uzun süreli kullanımda beni götürür mü
1.5 yıldır 6 pro kullanıyorum. Biladerde 7 pro yu 1 yıldır kullanıyor sıkıntı yaşamadık Şimdilik şarj kamera performans olarak ideal telefonlar ikiside bence
fiyatı tuzlu geldi onu alamam
A52 al keyfine bak
m52 arasında kaldım dayanıklı olsun benim olsun
M52 daha ağır ve pili daha çok ama A52 daha ince ve zarif. tercih size ait
www.epey.com/.../
a52 daha ağırmış siz kendiniz kıyaslayın link yolladım
a52 suya toza dayanıklı m52 de yok bu. fiyatları da aynı
6 bine gerek yokki
ne kadara gerek var ve ne almalıyım fiyatlar çok uçuk
ben oğluma almıştım bir tane özelliği çok fiyatı uygun ve sağlam söylerim bir yarın yaz bana
tamam soracağım dayanıklılık önemli esas benim için
samsung m52 128 gb al bunu istediğin herşeyi yap 10 yıl kullan her türlü herşeyi açar canım
çok teşekkür ederim gerçekten aradığım özelliklerde telefon
rica ederim canım çok sağlam m seriler en kötü m12 bile 3bine süper özelliği var
Biraz daha detayli baktim diger ozellikleri iyi olsada kulaklık jak girisi yokmuş bende kablolu kulaklik kullaniyorum tam karar vermistim bu sebeple vazgectim maalesef. Baska bi marka model onerin varnu
nasıl yokmuş samsung bütün m serilerini araştır çok sağlam ve ucuz ve çok özellikli
baktım millet yorumlarda m52 nin jak girişi yokluğundan yakınmış www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m52-5g-128-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC00000SR029-yorumlari tam burada
m12 m22 m31 m31s modellerine bak onlarda kulaklık girişi vardır , ayrıca m52 modeli için kulaklık girişi yok ancak 20 liralık bir dönüştürücü kullanarak şarj girişini kulaklık girişi olarak kullanabilirsin
dönüştürücüyle kullanılabiliyormuş aynen tamam listeme ekledim m serilerini araştırıp bakacağım teşekkür ederim yardımcı olup ilgilendiğiniz için
rica ederim hatta m serileri çok ucuz dayanıklı ve çok özellikli diye internet harici mağazalarda satılmıyor teknosa gibi
siz epey bi araştırmışssınız heralde konuşmasak m serilerini üreten fabrika sahibi sanacağım o kadar ısrarcı önerdiniz 😃 peki siz hangi m modelini kullanıyosunuz 😄
m52 5G 128 GB kullanıyorum , gülmekten çayım döküldü canım ahahahaha
a haha aman dikkat edin yakmayın bi yerinizi o zaman güldürmeyim ben sizi mazallah 😄😅 sonuç olarak m52 her eve gerekiyo yani bende onu düşünüyorum birkaç model daha var aklımda aslında mesela xiaominin poco x3 pro ve m52 haha 😂
m52 çok daha dayanıklı ve üstün özellikli diğer dediğin modellere kıyasla, canım sorma ya su böreğinin üzerine döküldü çaylı börek yedim ahahahah
merhabaa nasılsınız gene su böreği çay kombosu yiyo musunuz :D
yok canım bugün çay ve limonlu kek var
merhaba canım m serisi aldın mı ahahahah