İnternet & Teknoloji 2 ay 6000 TL bandına alınabilecek telefonlar hangileri? fredefic Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kardeşime alacağız ama pek bilgimiz yok. Kendisi oyun oynamaz. Genellikle sosyal medya ve fotoğraf cekmek icin kullanır. Onerdiginiz modeller varsa alirim 6000 TL bandına alınabilecek telefonlar hangileri? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 100 , eig 74% 2 ay Ben de bu aralar öyle fiyatlarda bir ürün almak istiyorum. Sanırım xaiomi redmi 10s olacak gibi. 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 486 görüş paylaştı. iPhone x alabilirien ama şyi araştır şyi mi kötğ mğ bak ben olsam iPhone x alırım o oaraya 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. xaiomi redmi 10s 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Ben s10 kullanıyorum harika telefon. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Ben de bu aralar öyle fiyatlarda bir ürün almak istiyorum.
Sanırım xaiomi redmi 10s olacak gibi.
iPhone x alabilirien ama şyi araştır şyi mi kötğ mğ bak ben olsam iPhone x alırım o oaraya
xaiomi redmi 10s
Ben s10 kullanıyorum harika telefon.
Bak bı
Pocom4 pro efso