İnternet & Teknoloji Kardeşlerim bilgisayarımı koltuktan düşürmüş? yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üstünde beyaz çizgi var ekran bozulup duruyor ekranı indirip kaldırdıkça arada düzeliyor yaptırılır mi yaptırsam bana kaça patlar Kardeşlerim bilgisayarımı koltuktan düşürmüş? Cevapla Bilgisayar Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Genelde bu tür düşmelerde, anakart kaynı sorunlar oluyor. Çipler ve anakart bağlantı sorunları.Bunu anlamak için, PC yi HDMI kaplo ile TV ye bağlayın. Bakın görüntüde bozulma olacak mı 0 2 Yorumla yatyanıma +1 yıl Ne kadar tutar peki birisi daha çip demiş kablosu falan yok ya keşke olsa Yorumla Rose2113 +1 yıl Fiyatları ben bilemem ama dolar kaynaklı fazla tutabilir. Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimki de düştü iki adet Miro çip değişti. 0 5 Yorumla yatyanıma +1 yıl Abi kaça yaptırdın aynı şeyler mi oldu Yorumla mehcab +1 yıl Alt komşum bu işten anlayan emekli ast SB o halletti geçen yıl 250 TL ye halletti. Yorumla yatyanıma +1 yıl Ekran bozuldu mu peki Yorumla yatyanıma +1 yıl Abi senin maaşın ne kadar oldu Yorumla mehcab +1 yıl Hiç göstermiyordu. Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bilgisayarcı bilir knk, bizim buradan bilmemiz zor 0 0 Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Anlaşılan ekran hasar almış. Gene ucuza mâl olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde bu tür düşmelerde, anakart kaynı sorunlar oluyor. Çipler ve anakart bağlantı sorunları.
Bunu anlamak için, PC yi HDMI kaplo ile TV ye bağlayın. Bakın görüntüde bozulma olacak mı
Ne kadar tutar peki birisi daha çip demiş kablosu falan yok ya keşke olsa
Fiyatları ben bilemem ama dolar kaynaklı fazla tutabilir.
Benimki de düştü iki adet Miro çip değişti.
Abi kaça yaptırdın aynı şeyler mi oldu
Alt komşum bu işten anlayan emekli ast SB o halletti geçen yıl 250 TL ye halletti.
Ekran bozuldu mu peki
Abi senin maaşın ne kadar oldu
Hiç göstermiyordu.
Bilgisayarcı bilir knk, bizim buradan bilmemiz zor
Anlaşılan ekran hasar almış. Gene ucuza mâl olmaz.
Marka model yaz araştır ekran ne kadar
Gwcmis olsun