İnternet & Teknoloji 17.400 TL LAPTOP ALDIM Yanliş ürün almişim? -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- Takip Et Xper 1 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kasa dogru her şey doğru ama ben dokunmatık ve katlanabılır modelı ıstedım kargo sımdık geldi ama paketle geri gönder iade et yenısını al ugraşmak istemıyorum cok mutsuzum 17.400 tl cöpe basdim sayılır 😞 17.400 TL LAPTOP ALDIM Yanliş ürün almişim? Cevapla Laptop Soruları Kargo Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Lenovalarin hepsi katlanabiliyor diye biliyorum 1 13 Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Katlanmıyor işte katlanmıyan lenovo yoga bu sınır krızı gecırdım duvara carpasim var Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Keske intermetten almasaydin 17 bin yani ben olsam asla riske atamam Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Ya ben yanliş sipariş verdım yoksa 17.999 teknosadan da alırdım hemen hemen aynı fıyat evdeydım canım sıkılıyordu sıpariş verdım Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Lenova yogada katlanabiliyor kullanma klavuzu falan yok mu Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Katlarım da bırdaha acılmaz ozaman katlanmıyor ışte okudum ınternete lenobo yoga slim modellerde dokunmatık ve katlanma yok Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Canın sıkılınca insan 17 bin mi harcar Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Ryzen mi bu Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Hayır i7 Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Vallah bu ay can sıkıntısından neler harcadım bı daıre alırdım Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Neyse ben bunu sımdık duvara yapişdirip paramparca edıcem hadı grsz Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl I 7 mi keske ryzen alsaydi o kadar paraya Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Eyvallah Yorumla
Mustafa7997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ondan da getirt. Nolacak bu da bir köşede kalsın. 0 2 Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Zaten mecbur alcam aksam teknosadan ya köşede kalcal ya da duvara vuracam daha karar vermedım Yorumla Mustafa7997 +1 yıl Kalsın bir köşede misafirlerin çocukları oynar Yorumla
epstein Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl satabilirsin 0 1 Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Neyı satcam kutusu acıldı 2 el diye gecer artık duvara vururum daha ıyı Yorumla
Holifernes Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl ekran kartı 0 3 Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Ney Yorumla Holifernes +1 yıl ekran kartı ne Yorumla -GÖRGÜSÜZ-ALMANCİ- +1 yıl Bunlarda ekran kartı yok bunlar slim modeller ultra ınce sarji uzun gıden oyun moyun ıcın degıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lenovalarin hepsi katlanabiliyor diye biliyorum
Katlanmıyor işte katlanmıyan lenovo yoga bu sınır krızı gecırdım duvara carpasim var
Keske intermetten almasaydin 17 bin yani ben olsam asla riske atamam
Ya ben yanliş sipariş verdım yoksa 17.999 teknosadan da alırdım hemen hemen aynı fıyat evdeydım canım sıkılıyordu sıpariş verdım
Lenova yogada katlanabiliyor kullanma klavuzu falan yok mu
Katlarım da bırdaha acılmaz ozaman katlanmıyor ışte okudum ınternete lenobo yoga slim modellerde dokunmatık ve katlanma yok
Canın sıkılınca insan 17 bin mi harcar
Ryzen mi bu
Hayır i7
Vallah bu ay can sıkıntısından neler harcadım bı daıre alırdım
Neyse ben bunu sımdık duvara yapişdirip paramparca edıcem hadı grsz
I 7 mi keske ryzen alsaydi o kadar paraya
Geçmiş olsun
Eyvallah
Ondan da getirt. Nolacak bu da bir köşede kalsın.
Zaten mecbur alcam aksam teknosadan ya köşede kalcal ya da duvara vuracam daha karar vermedım
Kalsın bir köşede misafirlerin çocukları oynar
satabilirsin
Neyı satcam kutusu acıldı 2 el diye gecer artık duvara vururum daha ıyı
ekran kartı
Ney
ekran kartı ne
Bunlarda ekran kartı yok bunlar slim modeller ultra ınce sarji uzun gıden oyun moyun ıcın degıl