İnstagram sifrem notlarda kayıtlı birkaç aydır tekrar girmek istediğimde şifreme yanlış dedi ama beni hatırla dediğimden beri de sormadan giriyor biri şifremi değiştirse beni hatırla dediğim için yine girebilir miyim yoksa sayfa beni atar mıydı? Eğer sayfa atarsa içim rahatlatacak girebildiğim için çalınmadığını anlarım ama hatırla dediğim için şifre değişse bile giriyorsa baska biri var mı emin olamam
Güncellemeler
+1 yıl
Bu cihazı hatırla demek istemiştim
Instagram şifresi değişmeden önce "beni hatırla" diyen bir cihaz, şifre değiştirildikten sonra yine de girmeye devam edebilir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Giremez. İnstagram sistemi bunu tespit eder. O cihazda yeni şifreyi sorar.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler. Bir arkadasımdan şüpheleniyorum da hesabıma girip gizlice gezemez değil mi? Hesabımı hacklediği için o benim fark etmemi istemese de instagram yeni bir şifre isteyecektir sanırım öyle mi?
Hesabımda birinin olduğundan şüpheleniyorum fakat şifremi bilmiyor bu kişi hacklerse eğer amacı beni hesaptan atmak olmayacak ben fark etmeden gezmek olacak (baska arkadaslarıma demiş bunu) o yüzden hesabımda birinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Şifreyi değiştirmeden veya sizin şifrenizi öğrenmeden, hesapta gezemez. Ayarlar bölümünde, hesap hareketlerine bakılabiliyor diye hatırlıyorum. Şifrenizi güçlü bir şifre ile değiştirin. İki adım doğrulamayı yapın. E posta ve telefonu kaydedin. Her linke tıklamayın, her dosyayı da indirmeyin.
Dediğiniz her şey var iki faktörlü adım da sms olarak açık annemden girmek istediğimde dahi kod geliyordu bana şifre doğru olmasına rağmen. İçim rahatladı teşekkürler... yani girebilse bile sifreyi değiştirmesi gerek ve benim hesaptan her türlü atılmam gerek anladığım kadarıyla gizli bir şekilde gezemez o zaman? Kendi telefonumdan girdiğimde şifremi yanlış gösteriyor neden bilmiyorum uzun zamandır birinden de girmedim şifrem yanlış olduğu için ve cihazı hatırla dediğim için acaba değişti hesabıma giriyor ben mi göremiyorum diye düşünmüştüm. Ama cihazı hatırla demekte sifre deyince bi işe yaramıyor sanırım yine giremezdim yüksek ihtimalle
İnstagram hesabı çalınınca çalan kişi mecburen yeni şifre koyması gerek değil mi? muhtemelen instagramda şifre yenile seçeneği çıkacaktır. yani tam ifade edemedim demek istediğim şu;hesap hacklenince kişi zaten senin şifreni bilmediği için şifre yenile seçeneği çıkması gerekiyor. Bir arkadaşımdan şüphenleniyorum şifremi bilmiyor ama sinsice hesapta dolasma ihtimali var mı? Kırdığı için mecburen şifre alıp beni atması gerekicek çünkü
Zaten işte kişinin amacı sifremi değiştirmeden sürekli aktif olarak ne yaptığıma bakmak. beni hesaptan atarsa aktifliğimi de göremeyecek ama hesaba girmesi için hacklese bile istemese de her türlü şifreyi değiştirmesi mi gerek?
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram şifresi değişmeden önce "beni hatırla" diyen bir cihaz, şifre değiştirildikten sonra yine de girmeye devam edebilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Giremez. İnstagram sistemi bunu tespit eder. O cihazda yeni şifreyi sorar.
Teşekkürler. Bir arkadasımdan şüpheleniyorum da hesabıma girip gizlice gezemez değil mi? Hesabımı hacklediği için o benim fark etmemi istemese de instagram yeni bir şifre isteyecektir sanırım öyle mi?
Hesabımda birinin olduğundan şüpheleniyorum fakat şifremi bilmiyor bu kişi hacklerse eğer amacı beni hesaptan atmak olmayacak ben fark etmeden gezmek olacak (baska arkadaslarıma demiş bunu) o yüzden hesabımda birinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Hacklediğini zaman o şifreyi değiştirmek istemese de şifremi kırmak için baska bir sifre mecbur yapması gerekir sanırım
Şifreyi değiştirmeden veya sizin şifrenizi öğrenmeden, hesapta gezemez. Ayarlar bölümünde, hesap hareketlerine bakılabiliyor diye hatırlıyorum.
Şifrenizi güçlü bir şifre ile değiştirin.
İki adım doğrulamayı yapın.
E posta ve telefonu kaydedin.
Her linke tıklamayın, her dosyayı da indirmeyin.
Dediğiniz her şey var iki faktörlü adım da sms olarak açık annemden girmek istediğimde dahi kod geliyordu bana şifre doğru olmasına rağmen. İçim rahatladı teşekkürler... yani girebilse bile sifreyi değiştirmesi gerek ve benim hesaptan her türlü atılmam gerek anladığım kadarıyla gizli bir şekilde gezemez o zaman? Kendi telefonumdan girdiğimde şifremi yanlış gösteriyor neden bilmiyorum uzun zamandır birinden de girmedim şifrem yanlış olduğu için ve cihazı hatırla dediğim için acaba değişti hesabıma giriyor ben mi göremiyorum diye düşünmüştüm. Ama cihazı hatırla demekte sifre deyince bi işe yaramıyor sanırım yine giremezdim yüksek ihtimalle
Doğru anlamışsınız. Şifremi unuttumdan, yeni şifre alın. Sorun düzelir. Diğer cihazda yanlış dese de sorun yok derseniz, böyle kalsın.
Girmez başka cihazdan güvenlik teyiti ister
Teşekkürler
Bu cihazı hatırla demek istemiştim eksik olmuş
Giremez net bilgi.
Yok girilmiyor
Teşekkürler
Yani demek istediğim bu cihazı hatırla demekti eksik yazmısım
Anladım sıkıntı yok şifre değiştikten sonra hatırla desende girmez
Giremez böceğim
Sağol bebeğim flfl
Rica ederim çiçeğim fjfj
İnstagram hesabı çalınınca çalan kişi mecburen yeni şifre koyması gerek değil mi? muhtemelen instagramda şifre yenile seçeneği çıkacaktır. yani tam ifade edemedim demek istediğim şu;hesap hacklenince kişi zaten senin şifreni bilmediği için şifre yenile seçeneği çıkması gerekiyor. Bir arkadaşımdan şüphenleniyorum şifremi bilmiyor ama sinsice hesapta dolasma ihtimali var mı? Kırdığı için mecburen şifre alıp beni atması gerekicek çünkü
Gülüm, 😌😌 giremez hiçbir şekilde 😌 sen o hesaba erişemezsin şifren değişirse. Biraz sakin ol relax ya
Zaten işte kişinin amacı sifremi değiştirmeden sürekli aktif olarak ne yaptığıma bakmak. beni hesaptan atarsa aktifliğimi de göremeyecek ama hesaba girmesi için hacklese bile istemese de her türlü şifreyi değiştirmesi mi gerek?
Başka cihazla girildiği zaman senin cihazda ki hesabından çıkış yapar.