Bence uygulama değilde insanlar bazen eğlencesine bazı uygulamalar Kullanabiliyor olaya bu şekilde bakmamak lazım hiçbir şey bilmeyen insan bile istedikten sonra normal mesajla bile her şeyi yapabiliyor
Sadece isimlerini duydum. Burada çok soranları da gördüm. Artık insanlar o kadar güvenilemez hale gelmiş ki başka platformlarda sıkıntılarını gidermeye çalışıyorlar. Tamamen insanların birbirlerini kandırmaktan öte bir şey değil.
İnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı.
arkadaşlık uygulamaları zaten 1. sırayı çekiyor ama buna ek olarak herhangi bir uygulamaya aşırı düşkünlük varsa güvenilmez. güven duygusu sadece sadakat üzerinden ölçülmez çünkü.
Hangi sosyal medya olursa olsun edebi ile kullanmayan benden uzak dursun. Tinder gibi flört uygulamalarını kullananları zaten eledim ögmfncb #BenVarım#KızlarBirAdımÖne
Tinderi bilmem Snapchat i buyuk agizli bi efekt var onun icin kullanıyorum 😶 Tiktok da sadece oyun videolari gezdigim yerleri vs atarim okadar kendimi paylasmiyorum profil resimleri haricinde hicbir ssosyalde... Facebook ivir zivir hesaplarim var ancak girmem Buraya bile uzun zamandir girmezdim
Hayırlı Bir Evlilik İçin Okunması Tavsiye Ediliyor...
Bismillahirrahmanirrahim Vellezine Yekulune Rabbenâ Heb Lenâ Min Ezvâcinâ Ve Zurriyyâtinâ Kurrate A'yunin Vec'alnâ Lil Muttakîne İmâmâ (imâmen)." 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Anlamı "... Ve onlar ki, Ey Rabbimiz, lütfunla eşlerimizden, çocuklarımızdan bizlere göz aydınlıkları ihsan et, bizi takva sahiplerine Önder Kıl Derler ... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
Onlyfans bile kullansa tanımadan güvenip güvenemiceğimi bilemem önyargı ile yaklaşan insanlar karşılarından hep bir beklentiye girip çaba etmeye aciz olan insanlardır
ahahah aplaa o kadar haklısın ki mekan zaman app farketmiyor... ilişkide olan erkeğin telefonu boş veya ofline oyundan başka bir oyun olmayacak... en fazla Instagram onda da şifre bilinecekkkk... o kadarrr.