İnternet & Teknoloji Mesajlaşırken favori gülme şekliniz nasıl? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Siteye bakıyorum da xd'cilerde artış görüyorum, aferin. Emojileri dama mı attınız xd Mesajlaşırken favori gülme şekliniz nasıl? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 🤪🤪🤪 şunu atıyorum eğer gülme krizine girdiysem hahahshdhshafh 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl tam krizlikmiş xd Yorumla SenDelisinn +1 yıl her şeyi dalgaya almasan mı acaba 🙄🙄 sanal ortamdayız en fazla böyle belli edilir Yorumla
SevdeAydoğan_2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 65% +1 yıl Emoji olarak hep bu 😂 bazen random bazen : )) konuya göre değişiyor iste 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hepsi varmış xd Yorumla SevdeAydoğan_2 +1 yıl Aynen var 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ula sevde yaktın bizi be hepsi diyor bee Yorumla SevdeAydoğan_2 +1 yıl Neden yaa aa 😂😂 Yorumla
Stellinayildizim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Lol , Lmaoo, xd , XD , kdjjwkwjwiwowoqi8w8wja , XKOSALJSIWOAOAOAOKAKK, 🤣🤣🤣🤣😅 , 😄😁😄 gibi şeyler jdkeksoskwiqiqi 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. XD zaaaaaa , asdasfa , sjsjs değil tabi 😂😊:) bu emojileri kullanıyorum 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 😀🤣😅😂 Bu dört arkadaşı kafama göre kullanıyorum. 1 0 Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Direk random atıyorum 1 2 Yorumla souvenirx +1 yıl direkt* Yorumla 8matador1180 +1 yıl direk xdd Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Favorim bu😅. Çok abartmadan gülüyor gibi💁🏻♀️ 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl terlemiş gülmekten gı Yorumla LunaPiena_ +1 yıl Evet birazcık😅😅 Yorumla
biridegeçxd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Genelde random kullanıyorum ama bazende bu 😂😂. hele şu var ya bundan nefret ediyorum 😀 1 0 Yorumla
beneymen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Emojimi öğk Emoji kullanan çevremde yok bi büyük akrabalarım onlarında random atacak hali yok ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emojileri yaşatacağım☝🏻☝🏻😅😂😃😃 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bir de tekbir getiriyor parmağa bak xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Len söz veriyorum anlamında o parmak Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl fakeden yazarken ""(:"" kullandım diye yakalandım. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 😃😂 sesli güldüysem ahaha eklerim birde 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tercihim bu olur genelde ☺️ 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bazen jdjsjjs yaparım bazen de :D 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Budur dsfksjhds 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl tam olarak dsfksjhds mi :D dsf Yorumla FunnySunny +1 yıl Bu ve kombinasyonları dkdjdh Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 🤣😂 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl profil fotosunu da değiştirmişsin :)) Yorumla Diomedea +1 yıl Evet, diğeriyle vedalaşmak zor oldu 🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl evet uzun bir ararnın ardından değişiklik gelmiş xd Yorumla Diomedea +1 yıl Hımm sık sık kontrol ediyorsun galiba 😁 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yani sorularıma gelen insanları az çok görüyor, tanıyorum :) Yorumla Diomedea +1 yıl Anlıyorum bayım 😊 Yorumla
Milena_Meyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 😅😄😂 şu üçü 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hep benziyor birbirine şöyle çıldıran bir şeyler de seç :D Yorumla Milena_Meyan +1 yıl Cildirirsam bir gün seçerim xd 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bak xd de açtı seni :D Yorumla Milena_Meyan +1 yıl Ya yüzüme ışık geldi xd😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl aman fazlası da kör eder dikkat et :D Yorumla Milena_Meyan +1 yıl Yok yok herşeyin fazlası zarar zaten biliyorum xd Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aferin sana xd Yorumla Milena_Meyan +1 yıl Tenkyu xd 😄 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu😂😂😂😂 2 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Random 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim daima 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
🤪🤪🤪 şunu atıyorum eğer gülme krizine girdiysem hahahshdhshafh
tam krizlikmiş xd
her şeyi dalgaya almasan mı acaba 🙄🙄 sanal ortamdayız en fazla böyle belli edilir
Emoji olarak hep bu 😂 bazen random bazen : )) konuya göre değişiyor iste
hepsi varmış xd
Aynen var 😂
ula sevde yaktın bizi be hepsi diyor bee
Neden yaa aa 😂😂
Lol , Lmaoo, xd , XD , kdjjwkwjwiwowoqi8w8wja , XKOSALJSIWOAOAOAOKAKK, 🤣🤣🤣🤣😅 , 😄😁😄 gibi şeyler jdkeksoskwiqiqi
XD zaaaaaa , asdasfa , sjsjs değil tabi
😂😊:) bu emojileri kullanıyorum
😀🤣😅😂 Bu dört arkadaşı kafama göre kullanıyorum.
Direk random atıyorum
direkt*
direk xdd
Favorim bu😅. Çok abartmadan gülüyor gibi💁🏻♀️
terlemiş gülmekten gı
Evet birazcık😅😅
Genelde random kullanıyorum ama bazende bu 😂😂. hele şu var ya bundan nefret ediyorum 😀
Emojimi öğk
Emoji kullanan çevremde yok bi büyük akrabalarım onlarında random atacak hali yok ya
Emojileri yaşatacağım☝🏻☝🏻😅😂😃😃
Bir de tekbir getiriyor parmağa bak xd
Len söz veriyorum anlamında o parmak
Ahahahaa, :d , 😃😃😃
fakeden yazarken ""(:"" kullandım diye yakalandım.
😃😂 sesli güldüysem ahaha eklerim birde
Tercihim bu olur genelde ☺️
Her şekilde gülebilirim jsjsj hahah 😂😅
Bazen jdjsjjs yaparım bazen de :D
😊🙃😄 Bunlar genelde
Emoji çok kullanmıyorum
Budur dsfksjhds
tam olarak dsfksjhds mi :D dsf
Bu ve kombinasyonları dkdjdh
🤣😂
profil fotosunu da değiştirmişsin :))
Evet, diğeriyle vedalaşmak zor oldu 🤣
evet uzun bir ararnın ardından değişiklik gelmiş xd
Hımm sık sık kontrol ediyorsun galiba 😁
Yani sorularıma gelen insanları az çok görüyor, tanıyorum :)
Anlıyorum bayım 😊
😅😄😂 şu üçü
hep benziyor birbirine şöyle çıldıran bir şeyler de seç :D
Cildirirsam bir gün seçerim xd 😅
bak xd de açtı seni :D
Ya yüzüme ışık geldi xd😂
aman fazlası da kör eder dikkat et :D
Yok yok herşeyin fazlası zarar zaten biliyorum xd
Aferin sana xd
Tenkyu xd 😄
Bu😂😂😂😂
O duran işte