Kanal ismi olarak Serkan beyde videoları, İlkay zaman, Okan serbest kanallarının isimlerini söyleyebilirim. Ama genel olarak yurtdışıyla alakalı videoları seviyorum
15 yaşımda vardı bı kanal sonra insanları kullanıp üzerinden para kazandıklarını öğrenince bıraktım saçma sapan kanalları. anca bilgi edinmek için bakarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Makyaj sanatçılarının kanallarını takip ediyorum izlemesi çok zevkli bir yandan da makyaj konusunda kendimi geliştiriyorum çifte standart benim için
https://www.youtube.com/embed/zrExO1Hn8zk...
Semih Biçer var YouTube'da. Gta V modları yapıyor. Onu izliyorum genelde.
Bağımlısı değilim ama bu aralar Noluyo Ya yı izlemeyi seviyorum, baya eğlenceliler
Sümeyra Çenet Videoları, Ruhi Çenet Videoları, Kazıklı Maria, Argonomi videolarına bayılıyorum.
Daha var mı bildiğin bu tarz kanallar?
@vlknkyl Barış Özcan, Yoksa Duymadın Mı kanalları iyi. Bunlar dışında Oha Diyorum, Yapyap, Bonbontv kanallarının bilgilendirici videolarına bakabilirsin
efe aydal. her gece uyumadan önce podcast ya da canlı yayınını dinliyorum
Prof. Dr. Özgür Demirtaş.
Mükemmel bir kanal.
Kanal ismi olarak Serkan beyde videoları, İlkay zaman, Okan serbest kanallarının isimlerini söyleyebilirim. Ama genel olarak yurtdışıyla alakalı videoları seviyorum
15 yaşımda vardı bı kanal sonra insanları kullanıp üzerinden para kazandıklarını öğrenince bıraktım saçma sapan kanalları. anca bilgi edinmek için bakarım.
Ya ahahahaha bu kanalları izleyen tek ruh hastası benim sanıyordum aşırı mutlu oldum tastim şu an
Özellikle Gazi cigkofte favorim
Destan dizi kanalının videolarını tekrar tekrar izliyorum.
Oynamadigim oyunların kanallarını takip ediyorum bol bol 😅
Youtube izlemiyorum artik
Nasıl reklam yapılır sorusu mu bu kdkdkdkdx
Aynen para verdiler. 🤪
Furkan emirce
Hayır yok benim
Galiba yok
Barış Özcan
Hayır yok
Aslı kaya
Yazar Adil Yıldırım
Ruhii