Para kazanma açık ama daha para çekmedim. Aylık kazancım 1200 lira üstüne çıkana kadarda çekmeyeceğim. Devletin vergi aldığını biliyorum ama ben Genç Girişimçiden yararlanacağım. Yani ilk 1 yıl bu dediğin kadar giderim olmaz.
Var da kullanamıyorum bu aralar toplam on video vardır belki derslerim yoğun yazın kullanırım belki para kazanması da açık değil bin iki bin saat arası henüz
Valla bende eskiden röportaj videosu çekiyorum çok üşeniyordum kanal tutmadı. Sonra dedim ulan ben niye hobim olan Bit Pazarını çekmeyeyim. Çekmeye başladım 1.5 ayda para kazanmam açıldı. Keyifle yapıyorum :))
Ben zaten boş yapıyorum sevmediğim bir konu değil ama iki kişi açtık kanalı bulup video çekmemiz lazım. Yoksa video çekmek eğlenceli zor olan buluşmak sonra editlemek ve derslerden vakit ayırmak. Bir de insan kendini izleyince biraz cringe oluyor
Evet benimde derslerle aram sıkıntılı. ÇAP yapıyorum iki lisans bölümü okuyorum zaman ayırmak çok zor oluyor. Editte uğraştırıyor. Evet kendini izlemek çok garip😀 Umarım tekrar videolar çekmeye başladığında kanalın daha çabuk büyür
Yüzümü doğru dürüst göstermiyorum bile ama sesimi kullanıyorum. Zaten tanıyan sestende tanıyor. 😀 Bit pazarına gidince tanıyanlar çıkıyor sesinden tanıdık diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merak ettiğim yurt dışından parayı falan çeksek bu devletin vergisinden nasıl kurtulabiliriz? Ya da Gmail falan yurt dışı mı olmalı?
Banka Hesabına yatıyor para. Devlet zatrn Banka Hesabından görüyor paranın nereden yattığını
Hesabı yurt dışı üzerinden mi Gmail kayıt falan oluşturmak lazım. Bu ülkenin vergisine yakalanmamak için
Banka Hesabın nerenin ülkesine aitse o ülkeye vergi ödersin. Vergi sadece Türkiye'de yok
Her ay 1800 tl ceza + uzlaşılacak vergi tutarı. Güzel bir borç biriktirme yöntemi 😂
Para kazanma açık ama daha para çekmedim. Aylık kazancım 1200 lira üstüne çıkana kadarda çekmeyeceğim. Devletin vergi aldığını biliyorum ama ben Genç Girişimçiden yararlanacağım. Yani ilk 1 yıl bu dediğin kadar giderim olmaz.
İyi o zaman çekmediysen sorun olmaz. Ceza ve vergi kesmeye bahane arıyorlar zaten dikkatli olmakta fayda var.
Haberim var. Ama haberi olmayan bir sürü youtube kanalı var onların başı derde girecek
Büyük ve orta düzey kanalların çoğunu çağırdılar zaten maliyeye sırayla küçük kanallara kadar gidiyorlar. Aylık kaç görüntülenme alıyor senin kanal?
30 bin görüntülenmeye yakın alıyor.
Var da kullanamıyorum bu aralar toplam on video vardır belki derslerim yoğun yazın kullanırım belki para kazanması da açık değil bin iki bin saat arası henüz
İsmi nedir kanalının
Para kazanmayı açmak gerçekten çok zor
@youtuberlik Video yüklesem açılır gibi ama çok üşeniyorum.
@sadullahali Burda kimliğimi açık etmek istemiyorum tanıdıklarım hesabım olduğunu bilmiyor o yüzden ismi bende kalsın
Valla bende eskiden röportaj videosu çekiyorum çok üşeniyordum kanal tutmadı. Sonra dedim ulan ben niye hobim olan Bit Pazarını çekmeyeyim. Çekmeye başladım 1.5 ayda para kazanmam açıldı. Keyifle yapıyorum :))
Ben zaten boş yapıyorum sevmediğim bir konu değil ama iki kişi açtık kanalı bulup video çekmemiz lazım. Yoksa video çekmek eğlenceli zor olan buluşmak sonra editlemek ve derslerden vakit ayırmak.
Bir de insan kendini izleyince biraz cringe oluyor
Evet benimde derslerle aram sıkıntılı. ÇAP yapıyorum iki lisans bölümü okuyorum zaman ayırmak çok zor oluyor. Editte uğraştırıyor. Evet kendini izlemek çok garip😀 Umarım tekrar videolar çekmeye başladığında kanalın daha çabuk büyür
Biraz düşecektir izlenmeler ama toparlarız
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin
Bende teşekkür ederim
Ne güzel dahada kazanırsın inş videoların kaç k izleniyor
En fazla 8 bin izlendim şu ana kadar. Kanalımın ismi Enes Tanır. Göz atabilirsin :))
Evet var
Ne üzerine?
ne atıyorsun ki?
Bit Pazarı, Antika Pazarı ve Pazarlamacı Videoları atıyorum. Enes Tanır kanalımın ismi
Bende yüzünü göstermeden ya da sesin olmadan izleniliyormu diye merak etmiştim.
Yüzümü doğru dürüst göstermiyorum bile ama sesimi kullanıyorum. Zaten tanıyan sestende tanıyor. 😀 Bit pazarına gidince tanıyanlar çıkıyor sesinden tanıdık diyorlar
hahhaaa anladım.
İzlenmen yüksek mi
Hiç bir videom 10 bin bile izlenmedi
Para kazanmayı nereden aktif ettin
Google Adsense bağlıyorsun Youtube hesabını
Yok..