İnternet & Teknoloji Youtube Kanalınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Youtubede 2000 Abonem var. Aylık Kazancım 300 Lira. Sizce bu kadar Aboneye göre iyi mi kazancım? Güncellemeler+1 yıl Bit Pazarı videoları çekiyorum Youtube Kanalınız var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
buipekkacmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Vay be o kadar takipçiye o kadar kazanç oluyor mu iyiymiş ben de mi video çeksem acaba 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama vergisi var😀 Welcome Turkey Yorumla buipekkacmaz +1 yıl Gerçekten yardımcı olsana bana ben de açayım 🙄 Yorumla
isimsizbirisiyimben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Ciddi misin aga tiktokta 7 bindim sadece 10 tl kazandım... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tiktoktata 1.500 Abonem var. Canlı yayın açtım kimse birşet atmadı dkdkks Yorumla isimsizbirisiyimben +1 yıl Atmıyo hayırsızlar ya dşqğğxoelqş Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim 1 ay oldu para kazanmayı açalı 300 lira oldu ama çekemiyorum ABD'den pin kodu bekliyorum. Yorumla isimsizbirisiyimben +1 yıl Bende başlıcam YouTube ye ya Yorumla
helloguard2 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 352 takipcim var diye sevinen masum ben 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürede yaptın? Yorumla helloguard2 +1 yıl Bir video yuklemistim sadece bir yılda.. ama öyle video çek at beceremedim sana başarılar 🤙 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bence iyi, ne çekiyorsun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bit Pazarı Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Şöyle ismini abone olayim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi İfşa etmek istesem gizli sormam. 😊 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Geç Dalganı Yorumla yatyanıma +1 yıl 😂😂😂 Yorumla yatyanıma +1 yıl Bide cevap vermiş fkdk Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şöyle ismini abone olayim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi İfşa etmek istesem gizli sormam. :) Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Aga yemeyiz Seni Özelden yaz Yorumla
yıkıldım_kaldırma Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Fazla bile vergi felen yok demi 0 0 Yorumla
Darzek Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı. Gayet iyi gibi. Basarilar dostum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vay be o kadar takipçiye o kadar kazanç oluyor mu iyiymiş ben de mi video çeksem acaba 🤔
Ama vergisi var😀 Welcome Turkey
Gerçekten yardımcı olsana bana ben de açayım 🙄
Ciddi misin aga tiktokta 7 bindim sadece 10 tl kazandım...
Tiktoktata 1.500 Abonem var. Canlı yayın açtım kimse birşet atmadı dkdkks
Atmıyo hayırsızlar ya dşqğğxoelqş
Ciddiyim 1 ay oldu para kazanmayı açalı 300 lira oldu ama çekemiyorum ABD'den pin kodu bekliyorum.
Bende başlıcam YouTube ye ya
352 takipcim var diye sevinen masum ben
Ne kadar sürede yaptın?
Bir video yuklemistim sadece bir yılda.. ama öyle video çek at beceremedim sana başarılar 🤙
Teşekkürler
Video izlemek için var
Bence iyi, ne çekiyorsun?
Bit Pazarı
Şöyle ismini abone olayim
Kendimi İfşa etmek istesem gizli sormam. 😊
Geç Dalganı
😂😂😂
Bide cevap vermiş fkdk
Şöyle ismini abone olayim
Kendimi İfşa etmek istesem gizli sormam. :)
Aga yemeyiz Seni Özelden yaz
Fazla bile vergi felen yok demi
Gayet iyi gibi. Basarilar dostum :)