İnternet & Teknoloji Kapalıyım nasil fenomen/influencer olabilirim kıyafet tarzm iyidir hesabımı açmam mi gerkiyor ya da markalara yorumda mi bulunayim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Napim sizce, kiyafet reklamı influenceri falan kafama giriyor son aralar fenomen olma fikri geldi ama ailem izin vermez herhalde, muhafazakarlar Güncellemeler+1 yıl Bedava ürünler geliyor influencerlere çok kıskanıyorum Güncellemeler+1 yıl Eğlenceli içeriklere adamın hesabinyapcamgaliba Kapalıyım nasil fenomen/influencer olabilirim kıyafet tarzm iyidir hesabımı açmam mi gerkiyor ya da markalara yorumda mi bulunayim? Cevapla Marka Soruları Fal Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ouiounon Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Youtube içeriği paylaşarak başlayabilirsin. Para kazandıkça daha iyi çekimler yapar böylece keşfedilebilirsin 😊 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Youtube yapamam ya Yorumla ouiounon +1 yıl Neden yapamayacaksın ki? Yorumla Soran +1 yıl Zor ve uğraştığını geliyor ve daha zor değil mi takipçi kazanmak orfan Yorumla ouiounon +1 yıl O zaman profesyonel bir çekim yaparak pinterest gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilir ve bazı firmalara gönderebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi çekimler? Yorumla ouiounon +1 yıl Kombin çekimleri, makyaj çalışmaları, kısa video içerikleri yine moda ile ilgili... Yorumla Soran +1 yıl Snladim çok saol Yorumla ouiounon +1 yıl Rica ederim. Başarılar ve mutluluklar dilerim. Umarım her şey dilediğin gibi olur ve bir gün çok ünlü bir influencer olursun. Yorumla Soran +1 yıl Ahahha sailasunnn senin de gönlünce olsun her şey:) Yorumla ouiounon +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
kantitatif Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Trendyol fenomen başvurusu için organik takipcili ve yüksek takipçisi beğenisi vs. Olan sosyal medya hesabı istiyorlar önce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Instada şu an sadece tanıdıklarım ekli :d tanımadıkları bile eklemiyorum ama içimde fenomen olma isteği var son aralar Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İnstagram olursun ya da tiktoka bulaşcan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taktik istemiyorum ya inşallah istiyorumn Yorumla Daiask23 +1 yıl İnstagram olursun Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel misin 🤔 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Orta ama tarzımı seviyorum Yorumla Feza034 +1 yıl Tarzını görme şansım var mı peki? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olacak yüzümü göstermek istemiyorum şimdi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi eklemiyorum kj Yorumla Feza034 +1 yıl Nasıl göreceğim o zaman tarzını 🤦 Yorumla Soran +1 yıl Görünce nlcakkk ne merak ettin tam olark Yorumla Feza034 +1 yıl Yok bir şey. İyi akşamlar 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Youtube içeriği paylaşarak başlayabilirsin. Para kazandıkça daha iyi çekimler yapar böylece keşfedilebilirsin 😊
Youtube yapamam ya
Neden yapamayacaksın ki?
Zor ve uğraştığını geliyor ve daha zor değil mi takipçi kazanmak orfan
O zaman profesyonel bir çekim yaparak pinterest gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilir ve bazı firmalara gönderebilirsin.
Ne gibi çekimler?
Kombin çekimleri, makyaj çalışmaları, kısa video içerikleri yine moda ile ilgili...
Snladim çok saol
Rica ederim. Başarılar ve mutluluklar dilerim. Umarım her şey dilediğin gibi olur ve bir gün çok ünlü bir influencer olursun.
Ahahha sailasunnn senin de gönlünce olsun her şey:)
Teşekkür ederim
Trendyol fenomen başvurusu için organik takipcili ve yüksek takipçisi beğenisi vs. Olan sosyal medya hesabı istiyorlar önce
Instada şu an sadece tanıdıklarım ekli :d tanımadıkları bile eklemiyorum ama içimde fenomen olma isteği var son aralar
İnstagram olursun ya da tiktoka bulaşcan
Taktik istemiyorum ya inşallah istiyorumn
İnstagram olursun
Güzel misin 🤔
Orta ama tarzımı seviyorum
Tarzını görme şansım var mı peki?
Nasıl olacak yüzümü göstermek istemiyorum şimdi 😅
Kimseyi eklemiyorum kj
Nasıl göreceğim o zaman tarzını 🤦
Görünce nlcakkk ne merak ettin tam olark
Yok bir şey. İyi akşamlar 🙂
Sanada