İnternet & Teknoloji İnternette yapılan çekilişleri gerçekçi buluyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence çoğu sahte takipçi kasmak için yapılan bir kandırmacadan ibaret. :D Güncellemeler+1 yıl Çekiliş sonucu genelde bu oluyor. :D QWEQWERQhttps://www.youtube.com/watch?v=HJC4ew2yAuQ İnternette yapılan çekilişleri gerçekçi buluyor musunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Asla ve katta gerçekçi bulmuyorum. Çoğu alevere dalavere övmvmc 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hiç bulmuyorum. Katılmıyorum da. Zaten kazanamicam gerek yok dksjs 1 1 Yorumla Soran +1 yıl nah çıkıyor bana hep ya aslkndalksş günceldeki şarkı gibi :D Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben ne zaman çekiliş yapsam canlı yayında yapıyordum)) o yüzden gerçekçi gelir ama varsa bunun bir hilesi bilelim arkadaş sjshsksls 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Para tuzağı hepsi, çekiliş ödülünden fazlasını cukka yapıyorlar. 1 0 Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana çıkmıştı o yüzden evet 😄Çoğu yalan evet, güvenilir tanınan sayfalarınkine katılıyorum ^_^ 1 0 Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sahte onlar habire etiketliyorlar bir de😄💁🏻♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen vallaha nah çıkıyor hep asnkljdaslkş Yorumla LunaPiena_ +1 yıl Ahshsh çıkarsa bölüşürüz diyorum boş valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asla ve katta gerçekçi bulmuyorum. Çoğu alevere dalavere övmvmc
Hiç bulmuyorum. Katılmıyorum da. Zaten kazanamicam gerek yok dksjs
nah çıkıyor bana hep ya aslkndalksş günceldeki şarkı gibi :D
Ben ne zaman çekiliş yapsam canlı yayında yapıyordum)) o yüzden gerçekçi gelir ama varsa bunun bir hilesi bilelim arkadaş sjshsksls
Para tuzağı hepsi, çekiliş ödülünden fazlasını cukka yapıyorlar.
Bana çıkmıştı o yüzden evet 😄
Çoğu yalan evet, güvenilir tanınan sayfalarınkine katılıyorum ^_^
Sahte onlar habire etiketliyorlar bir de😄💁🏻♀️
aynen vallaha nah çıkıyor hep asnkljdaslkş
Ahshsh çıkarsa bölüşürüz diyorum boş valla