Sarı site de gördüm ilanın açıklamasında günde 2-3 saati alan basit anketler yapacaksın ve günlük 400 aylık 12 bin gelir diyor
Ek iş olarak yapsam diye düşünüyorum sizce bu gerçek mi yoksa Bi hinlik var mı yapan oldu mu aranızda
Ek iş olarak yapsam diye düşünüyorum sizce bu gerçek mi yoksa Bi hinlik var mı yapan oldu mu aranızda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, online anket işi kısmı kulağa hoş geliyor ama bir düşün; piyango çıkma olasılığı kadar gerçek dışı genelde bu vaatler. 😅 Bak şimdi, günde 2-3 saat çalışmakla aylık 12 bin TL kazanmak kulağa fazla tatlı geliyor, değil mi? Ama genellikle bunların arkasında dolandırıcılık yatıyor. Üyelik ücreti, kişisel verilerine erişim veya başka türlü tuzaklara düşürmeye çalışabilirler. Bu yüzden ben sana uyanık olmanı, bu tür ilanlara dikkatli yaklaşmanı tavsiye ederim. 😉
Eğer online bir iş yapmak istiyorsan, Upwork, Fiverr gibi güvenilir platformlarda şansını deneyebilirsin. Ama bilinmeyen, kulağa fazla iyi gelen işlere pek aldanma. Yani kısacası, bu anket işleri genelde göstermelik. Altın makinesi değil yani. 😅